PEPE floki ve dogeyi domine ediyor!

Haftalık bazda yüzde 25’lik bir düşüşe rağmen, PEPE günlük ticaret hacminde DOGE ve SHIB’i domine ediyor.

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – PEPE’nin günlük ticaret hacmi 350 milyon doları aşarken, DOGE’unki 214 milyon dolar olarak kaydedildi.

Son fiyat düşüşüne rağmen, PEPE etrafındaki heyecan henüz bitmiş gibi görünmüyor, çünkü kripto balinaları hala biriktiriyor.

Günlük ticaret hacmi, Dogecoin (DOGE) ve Shiba Inu (SHIB) gibi tanınmış memecoin’leri bir haftadan fazla süredir geride bıraktı.

PEPE Hâlâ Dikkat Çekiyor

Son birkaç haftada kripto para piyasasında en iyi performans gösterenlerden biri olan Pepe Coin (PEPE), yakın zamanda biraz momentum kaybetmiş durumda ve fiyatı son bir haftada %26 düşmüş durumda. Piyasa değeri de önemli ölçüde geriledi: Mayıs ayının başında 1,6 milyar doların üzerindeyken, yazının kaleme alındığı an itibarıyla 700 milyon doların altına düşmüş durumda (CoinMarketCap verilerine göre).

Ancak, bazı kripto balinaları, düşüşten etkilenmemiş gibi görünüyor ve son zamanlarda varlık üzerinden önemli miktarda alım yapmışlar. Daha önce memecoin’den 2,2 milyon dolar kar elde eden bir kullanıcı, tekrar 1,33T PEPE almak için 2,1 milyon dolar değerinde ETH harcamış. Başka bir yatırımcı ise 397.182 APE’yi 748M coinin üzerine takas etmiş.

Crypto balinalarının ilgisi dışında, PEPE bir haftadan fazla süredir günlük ticaret hacmi en yüksek memecoin olma özelliğini taşıyor. Twitter kullanıcısı borovick.eth, tokenin 24 saatlik ticaret hacminin 350 milyon doları aştığını, DOGE’un ise 214 milyon dolarla ikinci sırada olduğunu belirtti.

PEPE’nin Türbülanslı İlk Ayı

Varlık, Nisan ayının ortasında piyasaya sürüldü ve hızla büyük ilgi gördü. İlk heyecan o kadar yüksekti ki fiyatı neredeyse her gün tüm zamanların en yüksek seviyelerini kaydetti. Uzman yatırımcılar bu fırsatı değerlendirerek birkaç günde 27 dolarlık yatırımlarını 1 milyon dolara dönüştürdüler.

PEPE çılgınlığı Mayıs ayında da gücünü korudu ve birçok kripto borsası tokenı listeledi. OKX, BitMEX ve hatta dünyanın en büyüğü olan Binance buna örnek olarak gösterilebilir.

Varlık o kadar popüler hale geldi ki tanınmış kişiler bile ekosistemine katıldı. Amerikalı rapçi DeAndre Cortez Way (Soulja Boy olarak daha iyi bilinir) da PEPE ile “zengin oldu” dedi.

Bazı traderlar Bored Ape Yacht Collection (BAYC) NFT’lerini taban fiyatının altında sattıktan sonra memecoin’e yatırım yapmışlardır.

memecoinin fiyatı 5 Mayıs’ta zirve yapmasının ardından düşmeye başladı ve bu durum, heyecanın sona erdiğine ve spekülatif yatırımcıların bundan uzaklaşmış olabileceğine dair şüpheleri ortaya çıkardı.

Ancak, varlığın ticaret hacmi, balinaların devam eden faaliyetleri ve hafta sonu USD artışı, bunun böyle olmadığına işaret edebilir. Sonuçta, memecoin bir aydan daha kısa bir sürede (şu anda 63. sırada yer alan) en büyük 45 kripto varlığı arasına katıldı ve SAND, AXS, XTZ, MANA, STX gibi tanınmış tokenları geçti.

cyrptopotato.com

Pepe BNB Official Token on Twitter: "It's Frog Season. #PepeBNB will  dominate all the inus. $PEPE #Pepe $MONG $TURBO https://t.co/vMitJtMWmA" /  Twitter

Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin