Şok iddia: Elon Musk'ın şirketi SpaceX, Bitcoin almaya hazırlanıyor olabilir! Kritik bilgi geldi
Şok iddia: Elon Musk'ın şirketi SpaceX, Bitcoin almaya hazırlanıyor olabilir! Kritik bilgi geldi

Şok iddia: Elon Musk’ın şirketi SpaceX, Bitcoin almaya hazırlanıyor olabilir! Kritik bilgi geldi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – MicroStrategy CEO’su Michael Saylor, SpaceX’in bilançosuna Bitcoin eklemenin yararlarını araştırdığını söylüyor.

SpaceX temsilcileri Bitcoin Zirvesine katıldı

Saylor, Dr. Saifedean Ammous’a yaptığı açıklamada SpaceX temsilcilerinin, MicroStrategy’nin son Bitcoin Zirvesi’nde temsil edilen 7.000 şirket arasında olduğunu ve iş zekası firmasının BTC’yi bir hazine varlığı olarak satın almak isteyen şirketlere yardımcı olmak için ev sahipliği yaptığını söyledi.

Orada SpaceX’ten insanlar vardı. Elon Musk’ın bazı şirketlerinden insanlar vardı. Orada Marathon’dan insanlar da vardı. Bekledikleriniz oradaydı, ama elbette bir sürü özel şirket var ve çok sayıda kamu şirketi, muhasebeci ve pusuda bekleyen CFO’lar vardı. Bazıları, tahmin edebileceğiniz gibi, hassas bir konu olduğu için adlarının anılmasını istemiyor.

Elon Musk iki şirketin de CEO’su

Elon Musk, hem uzay taşımacılığı hizmetleri şirketi SpaceX’in hem de elektrikli otomobil devi Tesla’nın CEO’su olarak görev yapıyor.

Tesla, 1,5 milyar dolarlık Bitcoin satın aldıktan sonra bu ayın başlarında piyasada dalgalar yarattı.

Saylor, Bitcoin’in şirketleri gelecekteki enflasyondan kurtarabileceğine, devrim niteliğinde ve üstün bir parasal ağa bağlanmalarına izin verebileceğine inandığını söylüyor.

MicroStrategy CEO’su ayrıca kripto para biriminin beklentilerin üzerine çıkabileceğine ve “Google veya Facebook’tan yüz kat daha büyük olabileceğine” inanıyor.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin