2016 ve 2020 Bitcoin halving arasında şaşırtan benzerlik:
2016 ve 2020 Bitcoin halving arasında şaşırtan benzerlik: "Rekor geliyor" iddiası!

Şok edici grafik: Halving olayından önce Bitcoin fiyatı daha da düşebilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Üçüncü Bitcoin halving iki yıldan kısa bir süre sonra gerçekleşecek. Bu tarihe kadar Bitcoin fiyatının ayı yönlü hareketinin süreceği ifade ediliyor.

Halving nedir?

Halving (İkiye bölünme), Bitcoin için her 210.000 blok çıkarılmasının ardından ödülün yarı yarıya azaltılması anlamına geliyor. Bu olay, her dört senede bir gerçekleşiyor.

Bitcoin fiyatını etkileyebilir mi?

13 Ağustos tarihinden bu yana Twitter’da hayli popüler hale gelen bir grafik, Bitcoin fiyatının 2020 yılının Mayıs ayına dek aşağı yönlü gidişatının süreceğini ve 3 bin dolarda dip yapacağını işaret ediyor.

Daha önceki üç halving incelendiğinde ortaya çıkan trendin, bir sonraki düşüşün en büyük kanıtı olacağı ifade ediliyor.

Fakat Mayıs 2020’nin fiyatlar için bir dönüm noktası olabileceği ve düşüş eğilimini sona erdireceği konusunda güçlü bir fikir birliği söz konusu.

“2014 ve 2018 yılları Bitcoin için tamamen farklıydı.”

Topluluk üyelerinden bu fikre tepki geldi. Willy Woo, 2018’deki ikinci döngü ile 2014 başındaki döngü arasındaki farkları ortaya koydu.

Woo’ya göre 2014 ve 2015 yıllarında kripto sektörü, MtGox olayından arınmaya çalışıyordu.

bitcoinist

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

ABD gümrük ve sınır koruması yetkilileri sertifika takibi İçin Blockchain’i test edecek

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin