John McAfee kripto paralarla ilgili bir web platformu başlattı
John McAfee kripto paralarla ilgili bir web platformu başlattı

John McAfee’nin 2020 BTC fiyatı tahmini: 1 milyon dolar!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Newsweek’e konuşan John McAfee, Bitcoin fiyatının 2020 yılı sonuna kadar 1 milyon dolara ulaşacağını iddia etti. McAfee daha önce 2020 BTC fiyatı tahmini olarak 500 bin doları işaret etmişti.

McAfee’nin 2020 BTC fiyatı tahmini bir yılda iki katına çıktı

Geçtiğimiz yıl John McAfee, BTC’nin 2020 yılı sonuna kadar 500 bin dolardan işlem göreceğini iddia etmişti. Tahminini iki katına çıkardığını ifade eden McAfee, lider kripto para birimine güvendiğini ve 2 yıl içinde 1 milyon dolara ulaşabileceğinin altını çizdi.

McAfee, kripto para birimin patlamayı bekleyen bir balon olduğu iddiasında bulunanlara rağmen 2020 yılına kadar gerçekleşeceklere ilişkin iki tahmini olduğunu ifade etti: Bitcoin büyümeye devam edecek, ABD doları ve diğer fiat para birimleri ise devalüe edilecek.

McAfee, BitFi cüzdanı da dahil olmak üzere, kripto para biriminin geleceği için hayli olumlu bir vizyona sahip. Kendisiyle ilgili son haberlerimize buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin