Ünlü uzmandan dev Bitcoin (BTC) fiyat tahmini
Ünlü uzmandan dev Bitcoin (BTC) fiyat tahmini

The Economist’ten şok eden Bitcoin yorumu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Çoğu insan, Ekonomist’in birçok geleneksel yatırımcıyı tahminlerini dikkate almaya zorlayan dünya çapında finans haberlerinin liderlerinden biri olduğunu bilir. Ancak günümüzdeki dikkatleri, kripto varlığını ve yeniden doğuşunun önünde duran birçok kusurları tartışırken, Bitcoin dünyasına odaklandı.

Bitcoin boğaları gelmeyecek

Bitcoin’in yeniden canlanmasının ne zaman gerçekleşeceği konusunda tahminlerde bulunan birçok kriptografi destekçisi vardı, ancak The Economist’e göre, çok fazla engel var.

Son makale, kripto boğalar tarafından hiç beğenilmeyecek, çünkü geçen yıl yaşanan düşüşün ardından bir geri dönüş olamayacağını söylüyor.

Makale, Bitcoin vadeli işlemlerinin CBOE tarafından başlatıldığı ve toplam fiyatın 20.000 dolara yakın olduğu iyi günleri veya Bitcoin’i tartışarak başlıyor:

Ancak, tüm koşullar uzun sürmedi ve kabarcık patladı, Bitcoin vadeli işlem sözleşmeleri ve çok daha fazlası geride kaldı.

Görünüşe göre, makale Bitcoin’in kalıcı bir sahtekarlık, ölçeklenebilirlik ve kabul eksikliği içeren başka bir ATH’yi test etmesini engelleyebilecek üç özel sorunu olduğuna inanıyor.

Bitcoin kendi sektöründe on yılını kutluyor olabilir, ancak yine de her şeyden daha niş bir ödeme seçeneğidir. Geçen yıl yaklaşık 2.4 milyar dolar olan toplam işlem hacmi, tüccar hizmet sağlayıcıların faaliyetlerine aktarıldı. Ayrıca, Bitwise Asset’ten yapılan son değerlendirmelerde işlem hacminin %95’inin gerçek olmadığı tahmin ediliyor.

Bitcoin, SWIFT’ten daha yüksek hıza ve verimliliğe sahip

Ölçeklenebilirlik devam eden bir endişe kaynağı olmuştur, çünkü Blockchain’deki hız eksikliği temel alınmaktadır. Kredi kartlarının sunduğu anlık performans ve hatta nakit olarak, istenen kullanıcı hızına ulaşma kavramı çok uzaktadır. Yine de, dünyadaki havale hizmetleriyle ilgili olarak, hala SWIFT’ten daha yüksek hıza ve verimliliğe sahip.

Dolandırıcılık her zaman haberlerdedir. Aslında, başka bir hacker’ın milyonlarca kişiyi nasıl dolandırdığına ya da bir sitenin sahte olduğuna dair haberleri görmeden birkaç gün geçirmek imkansız. Geleneksel pazarın pek çok benzer sorunla karşı karşıya kalmasına rağmen, ekonominin yönetimi altındaki dayanıklılığı, tüketicilerin etkin bir şekilde ücretsiz bir geçiş yapmasını sağladı.

Özellikle Kripto para birimleri ve Bitcoin, aynı uzun vadeli performansa sahip değildir ve uzun vadede güvenilir olması için başarısızlıklarının çok daha küçük bir oranını göstermesi gerekecek.

Bitcoinexchangeguide

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin