Tencent akılalmaz bir Blockchain yatırımı yapmaya hazırlanıyor!
Tencent akılalmaz bir Blockchain yatırımı yapmaya hazırlanıyor!

Softbank’ın ardından Tencent de Bitmain halka arzında yer almayı reddetti

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bugün çıkan haberlere göre Çin teknoloji holdingi Tencent Holdings, Bitmain ön IPO’da yer almayı reddetti. 1998 yılında kurulan Tencent, dünyanın en büyük altıncı internet şirketi olarak faaliyet gösteriyor.

Tencent’in yanı sıra Softbank’ın da IPO’da yer almayacağı ifade edildi.

Tarihin en büyük halka arzlarından birinde Tencent ve Softbank yok

Her iki şirketin de halka arzda yer almayı reddetmesine, diğer yatırımcılar için potansiyel olarak kırmızı bayraklar oluşturabilecek olması bakımından şüpheyle yaklaşılıyor.

Dünyanın en büyük kripto para madencilik ekipmanları tedarikçisi olan Bitmain’in potansiyel olarak 18 milyar dolar civarında değerlendirileceği söyleniyor. Böylece tarihteki en büyük halka arzlardan birine tanık olacağız.

Son dönemde bu yıl yaşanan kripto para ve madencilik ekipmanlarındaki düşüşün, Bitmain’in halka arzındaki değeri düşüreceği konuşuluyordu.

Hiç şüphesiz tüm gözler Bitmain ve gelecek IPO’da olacak. Kesin olan şey, en büyük iki topluluğun zaten herhangi bir katılımı reddetmesi. Bu yatırım firmaları arasında soğuk rüzgarlara neden olabilir. Bekleyip göreceğiz.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Bitfi ERC-20 tokenlerinin hepsini destekleyecek

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin