Bitfi ERC-20 tokenlerini destekleyerek aracıları ortadan kaldırıyor!
Bitfi ERC-20 tokenlerini destekleyerek aracıları ortadan kaldırıyor!

Bitfi ERC-20 tokenlerinin hepsini destekleyecek

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitfi ERC-20 tipi tokenlerin kısa bir süre sonra tüm cüzdanlarına ekleneceğini duyurdu. John McAfee, ise konuyu Twitter aracılığıyla duyurdu ve bir başka tweette, Bitfi destekçisi yine “hacklenemez” cüzdanın hacklenebilir olduğu iddialarını çürütmeye çalıştı.

Bitfi ERC-20 tokenlerini destekleyerek aracıları ortadan kaldırıyor!

16 Ağustos’ta yaptığı duyuruda, “hacklenemez” donanım cüzdanı üreticisi olan Bitfi, tüm ERC-20 tokenleri için cüzdan desteği sağlayacağını açıkladı. Twitter’daki resmi bir yazıyla Bitfi, cüzdanlarına ERC-20 desteğinin eklenmesinin, üçüncü taraf web siteleri ile ERC-20 tokenlerine erişim kazanma ihtiyacını ortadan kaldıracağını da ekledi.

John McAfee, tüm ERC-20 token tutucular için iyi haberleri yeniden paylaşarak Bitfi tarafından yapılan hamleyi destekledi. Önceden, ERC-20 tokenlerine erişmek için, token sahiplerinin üçüncü taraf web sitelerini kullanması, tokenlere daha az erişilebilir olması ve donanım platformunda güvenlik tehditlerine yol açıyordu. Bitfi cüzdanına, ERC-20 tokenlerinin eklenmesi, Ethereum platformu üzerinde çalışan ICO’larda dağıtılan tokenlere sahip binlerce yatırımcı için iyi bir haber anlamına geliyor.

Bitfi donanım cüzdanının “hacklenemez” olduğunu iddia ediyor

En son yapılan duyurudan önce,  Bitfi’nin “hacklenemez” cüzdanını hacklediğini iddia eden kullanıcı raporlarını yayınladı. Bu iddialara bir cevap olarak, John McAfee, Twitter hesabında, Defcon’a gönderilen üç cüzdan için giriş kimlik bilgilerini paylaştı ve herkesin paralarının hala yerinde olduğunu ve kontrol edebileceğini iddia etti. Fonu çıkarabilen herkese 250.000 dolar ödeyeceğini de  tekrar hatırlattı.

Blokt.com

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin