Skynet, Samsung yöneticilerini bir “Terminatör” projesine ortak ediyor
Skynet, Samsung yöneticilerini bir “Terminatör” projesine ortak ediyor

Skynet, Samsung yetkililerini insanlığa fayda sağlayacak bir “Terminatör” projesine ortak ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

16 Temmuz’da Skynet Open Network, Samsung yönetim kurulunun Blockchain destekli tarafsız ağa katıldığını duyurdu. Bu haber, aynı zamanda şirketin önde gelen isimlerini yeni seviyelere taşıyor. Skynet, çok daha fazla kişinin ekibe katılmasıyla birlikte artık Alibaba, Berkley, Qualcomm ve Google’daki yöneticilerden oluşuyor.

Skynet web sitesinden açıklama yapıldı:

Skynet, Blockchain Adoption ve IoT Functionality ile ilgili problemleri, dünyadaki ilk Blockchain Chip ve HyperScalable IoT Blockchain Network’ünden oluşan uçtan uca bir sistem sağlayarak çözecek. Dünyanın dört bir yanındaki cihazlara dağıtılan ve Skynet’i en çok kullanılan uçtan uca ekosistem haline getiren bu sistem, Blockchain teknolojisi için gerçek dünya altyapısına olanak tanıyan milyarlarca lisanssız Blockchain Chip’i devreye alacak.

Şirket, dünyanın dört bir yanındaki cihazların akıllı iletişimini sağlamak için birbirleriyle bağlantı kuracak, dünyanın ilk Blockchain Internet of Things (IoT) çipini yapmayı amaçlıyor. Altyapı, bir Ledger Nano S donanım cüzdanına sahip olacak. Çip, mevcut Central Processing Unit (CPU)’ları, IoT ekosistemi ile uyumlu bir çekirdek ile değiştirmeyi amaçlayan RISC V mimarisine dayanacak. Skynet’in sahip olduğu bazı özellikler ise şöyle:

Gömülü kripto para birimi cüzdanları: Kullanıcıların en sıkı güvenlik önlemleriyle ağdan yararlanmasını sağlayacak.

Karma ivme: Kullanıcılar, ağ üzerinde geleneksel ağlardan daha hızlı çalışma fırsatı sunacak.

Yüksek performanslı Blockchain: Cihazlar artık seyrek bir Blockchain bağlantısına sahip olmayacak.

Otomatik işlem imzaları: Skynet bu özelliğin günlük işlemlerde, işlemleri daha hızlı ve daha güvenli hale getireceğini belirtiyor.

Whitepaper vizyonlarını şu şekilde ifade ediyor:

Hem ağ hem de çekirdek, cihazların insan seviyesinde performansa erişebileceği ve birbirleriyle etkileşime girme kapasitesine sahip olduğu yıkıcı bir makine ekosistemi oluşturacak.

Bu güncellemeyle ilgili duyuru, Reddit birbirinden farklı tepkilerle karşılandı. Adrian678 şunları söyledi:

Gelecekteki teknolojilerine ilişkin abartılı iddialarla başlayan şeyler büyük olasılıkla bir aldatmaca. Ölçekleme henüz çözülmedi ve bu adamlar zaten kağıt işini çözdüler. Yüzlerce bin TPS iddia eden projelerin aptalca iddialarını görmezden geliyorlar ve bunu projelerini merkezileştirerek yapıyorlar.

Bununla birlikte ana akım endüstride devrim yarattığını iddia eden Blockchain, tıp ve otomatik ulaşım gibi alanlar için büyük bir pozitif gelişmeyi vadediyor.

ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin