Yatırımcıları Bitcoin satın almaya çağırdı

Skybridge Capital’in kurucusu, yatırımcıları Bitcoin satın almaya çağırıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Skybridge Capital’in kurucusu, Bitcoin için “bir coinin 500 bin ABD Doları’ndan kolayca işlem görebileceğini” söyledi. Ayrıca, şu anda yatırımcıların mevcut fiyattan dahi coin satın almaları gerektiğini belirtti.

Onlara şu anda neden buna sahip olmaları gerektiğini açıklamak için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum.

Bir Bitcoin 500 bin dolardan işlem görecek

New York’ta bulunan yatırım firması Skybridge Capital’in kurucusu ve yöneticisi Anthony Scaramucci, cuma günü çıktığı CNBC isimli televizyon kanalında ABD ekonomisi, enflasyonu ve bitcoin hakkında yorum yaptı. Scaramucci, Temmuz 2017’de Trump yönetimi sırasında kısa bir süreliğine Beyaz Saray iletişim direktörü olarak görev yapmıştı. Ayrıca, başarılı girişimci daha önce Bitcoin’i ‘dijital altın’ olarak tanımlamıştı.

Scaramucci’ye insanlara şu anki 64.000 dolarlık fiyattan bitcoin satın almalarını tavsiye edip etmediği soruldu. Scaramucci hemen yanıtladı, “Bu konuda şüphe yok.”

Mevcut BTC fiyat seviyesi hakkında, “Hala başlangıçta olduğumuza inanıyorum” dedi. Eğer Ark Invest CEO’su Cathie Wood haklıysa ve “2024’ün sonunda 2025’in ortasına kadar bir milyar cüzdan” varsa, şunları umduğunu belirtti:

Bu Bitcoin’ler, coin başına 500 bin Amerikan dolarından kolayca işlem görecektir. Buna rağmen, toplumumuzdaki her milyoner için bir jeton kazanmaya yetecek kadar bitcoininiz bile yok.

Eylül ayında Wood, 500 bin dolarlık bitcoin fiyat tahminini ikiye katladı. Wood, “Haklıysak ve şirketler nakitlerini Bitcoin gibi bir şeye yönlendirmeye devam ederse kurumsal yatırımcılar fonlarının %5’ini Bitcoin veya diğer kripto paralara ayırmaya başlarlar.” dedi. Bunun yanında ““Fiyatın bugünün on katı olacağına inanıyoruz. En az 500.000 doların üzerinde.” diye de ekledi.

Scaramucci, “JPMorgan, ABD’de dolar bazlı 49 milyon milyoner olduğunu söyledi” dedi. “Her milyonere yetecek coininiz bile yok. Ayrıca, benim için kripto paraların benzeri zor bulunan bir özellik olduğunu düşünüyorum.”

Scaramucci, artan enflasyon korkuları göz önüne alındığında şunları da açıkladı. “İnsanlara biraz bitcoin sahibi olmalarını söylüyorum çünkü bu size gelişen uyarlanabilir bir teknoloji sunuyor. Ve size sunduğu ikinci şey, potansiyel bir enflasyon riskinden korunmadır.”

ve sözlerine devam etti:

Kripto paralar insanlar için çok yeni. Buna rağmen onlara neden şu anda buna sahip olmaları gerektiğini açıklamak için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum.

NewsBitcoin

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin