Bitcoin adreslerinin sayısı arttı

Sıfır olmayan Bitcoin adreslerinin sayısı 6 ayın en yüksek seviyesine ulaştı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin içinde bulunduğumuz çeyrekte daha da yükseklere çıkarak  69 bin dolarlık tarihi zirveleri kaydetmeyi başardı. Bunun sonucunda sıfır olmayan Bitcoin adreslerinin sayısı 6 ayın en yüksek seviyesi olan 38 milyon 498 bine yükseldi.

Önde gelen kripto para birimi Bitcoin (BTC), 2021’de şimdiye kadar hem iniş çıkışlar hem de dönüşler yaşadı. Örneğin; önde gelen kripto para birimi, tek bir günde değerinin %50’sini kaybettikten sonra Mayıs ayında duvara itildi ve Çin’in kripto madenciliği üzerindeki baskılarını yoğunlaştırmasıyla 30.000 dolara kadar düşmüştü.

İçinde sıfır olmayan Bitcoin adreslerinin sayısı 38 milyona yükseldi

Bununla birlikte, Bitcoin içinde bulunduğumuz çeyrekte yükseklere çıkarak ve 69 bin dolarlık tarihi zirveleri kaydederek tozunu almayı başardı. Sonuç olarak, sıfır olmayan BTC adreslerinin sayısının 6 ayın en yüksek seviyesi olan 38 milyon 498 bine ulaştığı göz önüne alındığında, daha fazla katılımcı çekiyor. Bu sayı 2020 yılında sene 20 bin civarında seyrediyordu.

Image

Bitcoin fiyatlarında görülen dalgalanma bir yılın en düşük seviyesine düştü

Piyasa içgörü sağlayıcısı Coinbase Corporate göre Bitcoin, fiyat dalgalanmalarının yavaşça bir yılın en düşük seviyesine doğru sürüklendiğini fark etti.

Image

Bu, şu anda çok düşük olmasına rağmen fiyat dalgalanmalarının yakında geri gelebileceği anlamına geliyor.

IntoTheBlock’un IOMAP göstergesi, önemli bir destek duvarının 61.300 dolar ile 63.160 dolar arasında olduğunu gösteriyor. Bununla birlikte, Bitcoin’in yükseliş trendinin devam etmesi için 64 bin 850 dolar ile 65 bin 660 dolar arasında bir arz bariyerini aşması gerekiyor.

Bitcoin’in reel fiyat artışı 24 bin doları geçti

Bitcoin’in reel fiyat artışı son zamanlarda 24 bin dolara ulaşarak tepe noktasına ulaştı.

Bitcoin reel fiyatı artıyor

Yukarıdaki grafik, Bitcoin’in zincir içi maliyet esasını da gösterir çünkü her coin ağda taşındığı ortalama fiyatı anlatıyor.

Reel fiyat, kripto para birimleri kaybedilebilir, talep edilemez veya ulaşılamaz olabileceğinden hareketsiz kalan madeni paraları hesaplamaz.

Bu arada, Bitcoin’in holding kültürü, BTC’den çıkan borsalara dayalı olarak güç kazanmaya devam ediyor.

Bitcoin, 28 Ekim’de 58 bin dolara düştüğünden bu yana gittikçe daha yüksek yükselişler ve düşüşler yaşıyor. BTC’nin yukarı yönlü sürekli bir yükselişin yeniden kazanılıp kazanılmayacağı henüz belli değil.

Bitcoin adreslerinin sayısı arttı

Daha yüksek tepeler ve daha yüksek alçaklar bir yükseliş eğilimini gösterirken, daha düşük yüksekler ve daha düşük alçaklar bir düşüş eğilimi gösterir.

Blockchain.News

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin