Sky News ve Apple TV'den tarihi adım: Coincast Tv
Sky News ve Apple TV'den tarihi adım: Coincast Tv

Sky News ve Apple TV’den tarihi adım: Coincast Tv

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Sky News ve Apple TV, dünya genelinde haftada 200 milyondan fazla izleyiciye Blockchain haberleri verecek olan Coincast Tv’yi hayata geçiriyor. Coincast Tv, Sky News’te 30 dakika sürecek ve bunun yanı sıra Apple TV ve Wall Street dergisinde de sunulacak.

Program, önümüzdeki aydan itibaren her Cuma 10’da 7:30-8.00 saatleri arasında News Business üzerinden yayınlanacak. Program, Blockchain işletmeleri ve dünyayı değiştirebilecek yeni Blockchain çözümleri de dahil olmak üzere Blockchain ve kripto paraları kapsayacak.

New York merkezli bir Blockchain girişimi olan Digitalx, arenada 200 milyondan fazla izleyiciye sahip bu yeni programın arkasındaki isim olacak.

DigitalX CEO’su Leigh Travers, Coincast Tv hakkında açıklamalarda bulundu

Coincast TV tüm dünyada Blockchain ve kripto para sektöründen haber içeriği sunacak olan, haftalık bir Blockchain haber programı olacak. Bununla birlikte mevcut Blockchain medya platformlarımızdan ve küresel izleyicilerimizden aldığımız olumlu yanıttan son derece memnunuz.

Bloomberg TV gibi büyük televizyon kanallarında hizmet veren deneyimli gazeteciler programda ağırlanacak. Dizinin ilk yapımcısı, Bloomberg TV’nin de yapımcısı Heidi Cuthbert olacak. İçeriğin sponsoru olmasına rağmen programın editöryel kontrolünü elinde tutacak.

Dünya çapında çok sayıda insanın, Blockchain ve dijital para birimleriyle ilgili pek fazla bilgiye sahip olmamasından dolayı, sadece bu alana adanmış bir televizyon programı, dağıtılmış defter teknolojisinin dünyaya sunabileceği şeylere ışık tutmakta büyük bir fayda sağlayacak. Coincast Tv, bu soru işaretlerinin giderilmesinde büyük bir yardımcı olacak.

Sky News ve Apple TV’nin dünya genelinde 200 milyondan fazla izleyiciye Blockchain haberleri getirmesinin, bir Blockchain eğitim aracı olarak görüleceğini düşünüyor musunuz?

cryptolinenews

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin