Anthony Pompliano: “Bitcoin fiyatının 50.000 dolara yükseleceğine dair güvenim var.”
Anthony Pompliano: “Bitcoin fiyatının 50.000 dolara yükseleceğine dair güvenim var.”

Anthony Pompliano: “Bitcoin fiyatı 50.000 dolara çıkabilir.” İşte nedenleri

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin bu hafta Mayıs ayından bu yana ilk kez 8.000 dolar seviyesine yükseldi. Bu yükseliş, daha kurumsal yatırımcıların gelişmekte olan kripto para piyasasının bir parçasını ele geçirmeleri gibi görünüyor. Eski bir Facebook çalışanı olan Anthony Pompliano, Bitcoin fiyatının bu yıl potansiyel olarak 50.000 dolara yükseleceğine inandığını belirtiyor. İşte nedenleri…

Sam Lessin: “Bir Bitcoin maksimalistiyim.”

Şu anda Fin’in kurucu ortağı olan Sam Lessin, bir Bitcoin maksimalisti olduğunu belirterek konuya yönelik şunları söylüyor:

Blockchain ve kripto para ekosistemine daha geniş bir açıdan bakarsak insanların küresel olarak değiştirilemez bir defteri kebire sahip olmanın ne kadar büyük bir şey olduğunu tam anlamıyla idrak ettiklerini sanmıyorum.

Anthony Pompliano: “Bitcoin fiyatının 50.000 dolara yükseleceğine dair güvenim var.”

Sam Lessin’in açıklamalarından sonra yatırım yönetimi şirketi Morgan Creek Digital’in kurucusu Anthony Pompliano, Bitcoin fiyatının bu yıl potansiyel olarak 50.000 dolara yükseleceğine inandığını belirtiyor. Pompliano, konuya yönelik şunları söylüyor:

Şimdi gelecekte bir noktada 50.000 dolara yükseleceğine dair güvenim neredeyse tam. Bu bu yılın sonunda da olabilir. Bunun bu yılın sonunda olacağına da çok değil ama biraz güveniyorum.

Bitcoin fiyatını 50.000 dolara çıkarabilecek nedenler

Eski bir Facebook çalışanı olan Pompliano’nun bu iyimser görüşünün arkasında 3 neden var: ETF spekülasyonunun, kurumsal ilginin ve insan psikolojisi. Pompliano, son dönemde Bitcoin ETF‘leriyle ilgili spekülasyonların yükseliş eğilimini sürdürdüğünü vurguluyor. Ayrıca SEC’in yakın gelecekte Bitcoin ETF’leri için onay vereceği konusunda umutlu değil.

Pompliano şimdilik piyasalarda kurumsal bir ilgi artışı olduğunu ifade ediyor.  Ayrıca Pompliano’ya göre geleneksel finansal kurumlar şu anda dijital ürünler sunmak için çabalıyor. Daha önce belirtildiği gibi, Facebook kendi kripto parasını çıkarmak istiyor. Sam Lessin konuya yönelik şunları söylüyor:

Facebook ekibine çok saygım var. Sahip oldukları şey temel bir ağ. Dünyayı insanlarla bağlayan en büyük ağ.

Sam Lessin, Facebook’un kripto para çıkarmasıyla sektörde büyük bir oyuncu haline gelebileceğini belirtiyor.

Cheddar

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin