Siyaset için kripto para birimleri mi! Bakın ne kadar popüler
Siyaset için kripto para birimleri mi! Bakın ne kadar popüler

Siyaset için kripto para birimleri mi! Bakın ne kadar popüler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

San Francisco kongre adayı Agatha Bacelar, politik kampanya için kripto para ile fon topluyor. Aday, Agatha For Congress adlı resmi bir web sitesine sahip ve birkaç dijital para birimini bağış olarak kabul ettiğini bildirdi.

Siyaset için kripto para birimleri

Agatha Bacelar, Emerson Collective ve Democracy Earth ile çalışan bir Stanford mühendisi ve tasarımcısıdır. Ayrıca, 3 Mart 2020 tarihinde yapılacak ana seçim ile Kongre için çalışıyor. Palo Alto, Kaliforniya’da 2015 yılında kurulan, merkezi olmayan ve bozulmayan çevrimiçi yönetişim için platformlar oluşturmayı amaçlayan bir projedir. Kongre adayı şimdi siyasi kampanyasını finanse edebilmek için 1 milyon dolar kripto para kazanmaya çalışıyor. Kabul edilen kripto para birimleri Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC) ve USD Coin’dir (USDC).

Agatha Bacelar bu fonları toplayabilmek için, Amerika Birleşik Devletleri ve dünyada en çok tanınan kripto para birimi borsalarından Coinbase kullanıyorlar. Agatha Bacelar’ın resmi sitesi, kriptonun kullanıcıları istismar etmeyen alternatifler inşa etmek ve inovasyon ekosistemi oluşturmakla ilgili olduğunu açıklıyor. Dahası, Agatha Bacelar Nancy Pelosi’ye karşı koşuyor. Bacelar, siyasi kuruluşun şu anda ekonomik özgürlüğün herkes için uygun olduğu bir geleceği geri almaya çalıştığını düşünüyor. Resmi site, San Francisco’nun kripto manzarasının düzenleyicilerden olumsuz etkilendiğini söylüyor.

Agatha Bacelar, kripto paraları arkasına alan ilk ABD adayı değil

Agatha Bacelar, politik bir kampanya için kripto para biriminde para toplayan ilk ABD adayı değil.  Andrew Yang şu anda ülkede cumhurbaşkanlığı için çalışıyor. Aynı zamanda kripto para birimleri ve Blockchain teknolojisinin destekçisi ve 18 yaşın üzerindeki tüm Amerikalılar için Evrensel Temel Gelir’den (UBI) yana. Buna ek olarak, tartışmalı kripto destekçisi John McAfee de başkanlık için koşmaya ve kripto ve Blockchain sektörlerinin ülkede genişlemesine yardımcı olmaya çalışıyor.  Hem Andrew Yang hem de Agatha Bacelar, Demokrat parti adayları için koşuyorlar. Ayrıca, Demokrat partinin bir parçası olan Tulsi Gabbard, 2017 yılında da dijital para birimleri satın aldı.

Usethebitcoin

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin