Bitcoin fiyat hareketi 2019'u tekrarlıyor: Yeni yükseliş kapıda olabilir!
Bitcoin fiyat hareketi 2019'u tekrarlıyor: Yeni yükseliş kapıda olabilir!

Başarılı analistten korkunç tahmin: ”Bitcoin fiyatı 2.000 dolara düşebilir. “

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para biriminde tanınmış bir YouTube analisti olan Alessio Rastani, en son videosunda, 3.000 dolara kadar bir Bitcoin çöküşü ihtimalinden bahsetti.

Bitcoin’de piyasa hissiyatının önemi nedir?

Rastani tahminine çok önemli bir piyasa ölçüsünü tartışarak başladı: ruh hali döngüsü. Herhangi bir pazar analizinde, piyasa katılımcılarının mevcut ruh hallerini veya kolektif psikolojilerini belli bir zamanda dikkate almak son derece önemlidir.  Analist Bitcoin fiyatı neredeyse 14.000 dolara ulaştığında, yatırımcıların veya piyasa katılımcılarının grafikteki en yüksek iyimserlik seviyelerine ulaştığını belirtti. Bu, Euphoria’ya tekabül eder ve piyasaların azami risk alanına girme eşiğinde olduğu anlamına gelir.

BTC 11.000 dolardan 10.000 dolara düşmeye başlar başlamaz “Alarm” ve “İnkar” aşamaları bunu izledi.  BTC’deki son düşüş göz önüne alındığında Rastani, piyasanın Korku, Panik ve Depresyon tarafından kontrol edildiğini söylemeye devam ediyor. Rastani’ye göre çok yakında, Bitcoin fiyatlarındaki düşüşle birlikte, yatırımcılar kendilerini kesinlikle piyasa hissiyat döngüsünün “teslim edilmesi” aşamasında bulacaklar. Rastani’ye göre, makaleler ve medya raporları, yarın yokmuş gibi pazar hakkında kötü konuşmaya başlayacak.

Alessio Rastani: “Bitcoin fiyatı 2.000 dolara düşebilir.”

Analiste göre, “Umutsuzluk” durumu etkilendiğinde ve tüm umutlar öldüğünde, bir sonraki dibi bulmuş olacağız ve bu, Bitcoin fiyatının bir sonraki artan hareketine başlayacağı zamandır. Rastani, bunun çok yakında gerçekleşebileceğini söylüyor. Alessio’ye göre, Bitcoin fiyatı şu anda 21 MA altında kalıyor ve bu büyük bir sorun. Ayılar şu anda pazarın tam kontrolüne sahip, bu da pazar katılımcılarının dikkatli olması gerektiği anlamına gelir.

Rastani’nin açıkladığı gibi, 2018 Aralık ayı minimum fiyatından bu yılın Haziran ayındaki maksimum seviyesine  kadar %78,6’lik bir geri dönüş seviyesi elde ediyoruz. BTC’nin bu destek bölgesinin altına düşme olasılığı %30-35 olduğundan, 5.000 – 5.433 dolar aralığı önemli hale geliyor. Alessio’ye göre bu olduğunda, Bitcoin fiyatının 3.000 ya da 2.000 dolara düşme ihtimali önemli ölçüde artacak. Alessio’ye göre BTC 4.500 dolar işaretinin altına düşerse oran %80-90’a yükselecek.

Bitcoinist

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin