sistemkoin
Sistemkoin: Türkiye'nin en yeni ve en iddialı kripto para borsası

Sistemkoin: Türkiye’nin en yeni ve en iddialı kripto para borsası

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kasım 2017’de faaliyetlerine başlayan Sistemkoin, kullanıcılarına güvenli, şeffaf ve kaliteli hizmet deneyimleri sunmayı hedefliyor. Tüm dünyadaki en kolay kullanımlı ve güvenli borsa platformuna sahip olmak için mücadele eden Sistemkoin, bu doğrultuda kısa sürede somut adımlar atmayı başardı. Kripto para borsasına hızlı bir şekilde giriş yapan SistemKoin, açıldığı ilk günden bu yana artan kullanıcı sayısı ve işlem hacmi ile yükselişini sürdürüyor. Türkiye’nin yanı sıra dünyanın birçok ülkesinden kullanıcısı bulunan SistemKoin, Türkiye’deki en düşük komisyon oranıyla işlem yapan kripto para borsası konumundadır. Aynı zamanda referans sistemi sayesinde kullanıcılar referans olduğu her üyenin yapacağı işlemlerden elde edilen komisyonun yüzde 20’sini anında kazanıyorlar.

Alıcı ve satıcıdan alınan komisyon oranı sadece binde 1,5

Alım satım işlemlerinde hem alıcı hem de satıcıdan yalnızca yüzde 0.15 oranında komisyon alınıyor. Bu komisyon oranı neredeyse diğer borsaların yarısı seviyesindedir. Para ve coin yatırma işlemlerinden komisyon alınmayan borsada, TL çekim işlemleri için yalnızca 4 TL komisyon talep ediliyor. Hesap doğrulama işlemi ise TC kimlik numarası ve kimlik ön yüzünün sisteme yüklenmesi ile kolayca yapılabiliyor.

Sistemkoin ekstra güvenlikli profil erişim sistemine sahip

sistemkoin logo1

Siteye girişte SMS kodu, Google Authenticator üzerinden g2f kodu ve e-posta onay kodu gibi 3 farklı doğrulama yöntemi mevcuttur. Kullanıcılar istediği yöntemi seçerek siteye giriş yapabiliyorlar.

 

Sistemkoin her geçen gün büyüyen bir kripto borsası

Halihazırda 17 adet kripto paranın (BTC, ETH, XRP, LTC, DOGE, BTC, BCH, ZEC, DGB, XLM, TRX, BEN, XIN, FRST, WRC, GRS, SYS) alım satım işlemlerini sorunsuz bir şekilde gerçekleştirebileceğiniz SistemKoin’de, her geçen gün yenilenen sistemi ve arayüzü ile rahatlıkla işlem yapabilirsiniz. Sistemkoin ayrıca belirli bir potansiyeli olduğuna inandığı ICO’lar ile sürekli görüşme halindedir. Bu çalışmaların meyvesi olarak, Türkiye’de Firstcoin (FRST) ve Groestlcoin’in (GRS) listelendiği ilk ve tek Türk borsası unvanına da sahiptir.

SistemKoin’de aktif olan Tether (USDT) peri ile BTC, ETH, XRP, GRS, DOGE coinlerinizi USDT’ye çevirerek borsada süregelen spekülasyonlardan kendinizi koruyabilir, dilediğiniz zaman geri çevrim yapabilirsiniz.

Hint, Çinli ve Taylandlı yazılımcıların ortak çalışması ile hayata geçen efektif market yazılımı sayesinde işlemleriniz daha hızlı ve güvenli şekilde gerçekleştirilmektedir.

sistemkoin logo 2

Blockchain ile tam entegrasyon

Blockchain sistemine tam entegre olan SistemKoin’de, başka borsalardan SistemKoin’deki cüzdanınıza yapacağınız coin transferleri otomatik olarak gerçekleşmektedir. Coin çekim işlemleriniz ise en geç 30 dk. içerisinde onaylanmaktadır.

Haftanın her günü 24 saat para yatırma ve çekme imkanı

Toplamda 11 banka ile hesabınıza günün her saati TL, USD ve EURO aktarımı yapabileceğiniz Sistemkoin’de, yatırımlarınız en geç 15 dk. içerisinde onaylanıyor. Nakit çekim işlemleri ise QNBFinansbank anlaşması sayesinde 7/24 yapılabiliyor. Ayrıca çekim işlemleri, diğer anlaşmalı bankalar ile iş günlerinde 09.00-17.00 saatleri arasında gerçekleştirilebiliyor. Sistemkoin, müşterilerine onaysız hesaplar için 1.000 TL, onaylı hesaplar için ise banka başına günlük 250.000 TL çekim limitleri sunuyor. Aynı zamanda 7/24 canlı destek hizmeti mevcut olan sitede, sorunlarınızı kolayca çözebilir, coin alım satım işlemlerinizde hem web sitesi üzerinden yazışma ile hem de çağrı merkezi üzerinden görüşme ile yardım alabilirsiniz.

Hemen kripto para borsasına üye olmak ve kolayca işlem yapmaya başlamak için sistemkoin’in resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz. Ayrıca Sistemkoin kripto borsasını sosyal medyada facebook, twitter ve instagram hesaplarından da takip edebilirsiniz.

 

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

___________________________

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin