13 sayısı litecoin
13 sayısı Litecoin için uğurlu olacak mı?

13 sayısı Litecoin için uğurlu olacak mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Batıl inançlara sahip olan çoğu insan, 13 sayısının uğursuz olduğuna inanır. Ve bu sayının kötü şans getireceğine inanırlar. Sayılar ise her piyasada olduğu gibi kripto para piyasasında karşımıza çıkan en önemli şeylerdir. Özellikle bazı sayılar, piyasadaki kripto paralar için oldukça önemlidir. Şu an haberini yaptığımız 13 sayısı Litecoin için ise bugünlerde oldukça önem arz ediyor gibi gözüküyor.

13 sayısı Litecoin için önemli bir tarihe işaret ediyor

Litecoin için 13 sayısına vurgu yapmamızın nedeni, bu hafta sonu söylentilerine göre, Litecoin akıllı sözleşmelerinin yayınlanma tarihi, 13 Nisan olacak.

Litecoin ile ilgili son gelişmelerde ise kripto paranın değerini arttırma amaçlı olarak, Abra Exchange ile şirket evliliği haberlerini duymuştuk. Abra Exchange’in CEO’su Bill Barhydt’ın görüşleri ise şu şekildeydi:

Eğer Abra önemli miktarda kullanıcıyı çekebilirse, Litecoin’e daha fazla talepte bulunacak ve bu da LTC’nin dolaşımdaki miktarını azaltarak ticaret fiyatını artırabilecektir.

Abra Exchange-Litecoin ortaklığı beklenen ilgiyi görmedi

Ne yazık ki, yapılan pek çok eleştiri, ortaklığın bir parça başarısızlık olarak görerek, şirket evliliği haberlerinin iyi başlayıp, kötü bittiğini ve Litecoin’in değerinde ya da algısında önemli bir değişikliğe neden olmadığı konusundaydı. Son zamanlarda Cami Albert ise Crypto Globalist’de konu ile ilgili bir makale yayınladı. Makalesinde, Abra ortaklığını akıldan çıkmayan Litecoin’in Charlie Lee’si olarak tanımladı. Albert’e göre Lee, Abra ortaklığının hayal kırıklığıyla sonuçlanması hakkında şu yorumları yaptı:

Herkes gibi, gerçek olamayacak kadar iyi olan bir şey için çok heyecanlandık. Bununla beraber birçok uyarı işareti vardı. Fakat biz gözden kaçırdık.

Şu anda, ortaklık ve medyanın 13 Nisan’a odaklanıp bu konudan bahsetmesine rağmen, Litecoin, 114 doların biraz altında duruyor. 120 dolara doğru bir hareket var fakat bu noktada tutunamayıp, gelen kar satışları ile hızlıca geri çekiliyor. Piyasada yayılan haberlere göre belki de 13 Nisan tarihi, Litecoin ekibine gerçekten çok ihtiyaç duydukları şansı getirecek. Şimdi piyasa oyuncuları merakla kripto paranın o tarihten sonra 120 dolara ulaşıp ulaşmayacağını bekliyor.

Akıllı sözleşmelerin lansmanı Litecoin için oldukça yeni bir olay

Litecoin’deki akıllı sözleşmelerin lansmanı Litecoin için yenilikçi bir yaklaşım olarak kabul ediliyor. Ancak Blockchain tabanlı akıllı sözleşmelerin yeni bir kavram olmadığını da unutmamak gerek. Bu yüzden Litecoin için bu açıklama ne kadar inanılmaz olacak? Bilinmezken, bazı taraflar, 13 Nisan’ın Litecoin için büyük bir gün olacağına ve akıllı sözleşmelerin gerçekten işe yaramaya başlayacağına inanıyorlar. Piyasa oyuncularından başka bir kesim ise daha az iyimser ve sınıfta kalan Abra’nın, Litecoin’in birkaç gün içindeki güncellemeden sonra nasıl davranacağına dair bir gösteri olarak hizmet ettiğine inanıyorlar. Kısacası hiçbir şeyin değişmeyeceğine inanıyorlar.

Akıllı sözleşme sunumunun sonuçlarını önümüzdeki günlerde hep beraber göreceğiz. 13 Nisan, sadece birkaç gün uzakta ve belki de piyasa değerinde bir miktar dalgalanma olması muhtemel. Ya da daha az iyimser olanların düşünceleri gibi hiçbir şey değişmeyecek. Bekleyip, göreceğiz.

cryptodaily

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin