breezecoin
Breezecoin'in Alaçatı'da düzenlenen lansmanına başta Serdar Ortaç olmak üzere bir çok ünlü isim katıldı.

Sistemkoin’de listelenmeye başlayan Türk projesi Breezecoin lansmanını Serdar Ortaç ile yaptı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Amerika’nın Florida eyaletinde bulunan Orlando bölgesinde yapımına başlanan 1500 konutlu Breeze de Mar projesinin Türk yatırımcısı Gürkan Akpınar, projeden elde edilen gelirleri kripto para sektöründe değerlendirme kararı alarak Breezecoin adıyla kripto para dünyasına giriş yaptı.

Breeze de Mar projesinin gücünü arkasına alarak Breezecoin oluşturmaya karar veren Gürkan Akpınar, Breezecoin lansmanını, İzmir Alaçatı’da gerçekleştirdi. Lansmana başta projenin reklam yüzü olan Serdar Ortaç ve eşi Chloe olmak üzere Pınar Aylin, ünlü oyuncu Celil Nalçakan, modacı Deniz Akel gibi bir çok ünlü isim katıldı.

Serdar Ortaç verdiği röportajda Breeze de Mar’ın Amerika’daki projesini yerinde ziyaret ettiğini ve 1500 konutluk bir Türk kenti inşa edilmeye başlandığını söyledi. Aynı zamanda projenin reklam yüzü olan Serdar Ortaç’a projeden iki konut hediye edildi.

Breezecoin, Breeze de Mar projesinden elde edilen konut başına yüzde 80 oranında kullandırılan mortgage kâğıtlarından elde edilen gelirlerin toplamı olan yaklaşık 200 milyon dolarlık bir tutar ile oluşturuldu. GAOK invest CEO’su Gürkan Akpınar, hızlı gelişen kripto sektörüne çok inandıklarını ve bu projeyle kripto sektörüne girme kararı aldıklarını söyledi.

Amerika’da bir Türk konut projesinin coini olan Breezecoin ise Sistemkoin’de listelenmeye başladı

Lansman esnasında ilk alımı Serdar Ortaç’ın yapması ile Breezecoin Türkiye’de ilk olarak Sistemkoin’de listelenmeye başladı. Sistemkoin, Türkiye’de Kasım 2017 tarihinde kurulduğundan beri yaptığı hızlı atılımlarla oldukça yeni olan Türk kripto sistemini ileriye taşımaya devam ediyor. Sistemkoin, bu sayede kısa süre içerisinde Türkiye’nin en büyük kripto para borsalarından biri olmayı başardı. Şu an platformunda listelediği 45 coin ile bünyesinde en çok kripto para bulunduran Türk kripto borsalarından biri olarak faaliyet gösteriyor.

Türk yatırımcılar yanında yabancı kripto yatırımcıların da oldukça ilgi gösterdiği Sistemkoin 10 ayrı dilde hizmet vererek 60 farklı ülkeden yaklaşık 85 bin kullanıcıya sahip.

Sistemkoin platformuna yakın zamanda yeni coinler geliyor

sistemkoin logo ile ilgili görsel sonucu

Son olarak Breezecoin’i platformlarına eklemeleri ile Amerika Orlando’da yapılan Breeze de Mar konut projesine katkı sağlayacak olan Sistemkoin ise bir çok büyük coin de dahil olmak üzere yeni kripto paraları listeleme hazırlıklarına son sürat devam ediyor.

 

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin