sistemkoin coinmarketcap
Sistemkoin 99 kripto periyle Coinmarketcap listelerine yerleşti!

Sistemkoin 99 kripto periyle Coinmarketcap listelerine yerleşti!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Türkiye kripto para piyasasında birçok yeniliğe imza atan Sistemkoin yeni bir gelişme ile yeniden gündeme geliyor. Platformunda bulunan Bitcoin dâhil olmak üzere 61 adet kripto parayla ticaret yapma imkânı sağlayan Sistemkoin, işlem hacimlerindeki artış dolayısıyla birçok kripto para çiftinin Coinmarketcap’de listelenmesini sağladı.

Coinmarketcap kripto para sektörü yatırımcılarının en çok takip ettiği sitelerin başında geliyor. Ve birçok kripto borsasından veri toplayan site, kripto paraların anlık değerlerini yansıtıyor. Bunun yanında site dünya çapında belirli bir büyüklüğe erişen kripto para borsalarının işlem hacimlerini ve kripto para çiftlerini de listeliyor. Bir kripto para çiftinin Coinmarketcap listesine girebilmesi için ise ilgili borsada asgari günlük 5.000 dolar hacmi olması gerekiyor.

Sistemkoin borsasının 99 adet kripto çifti Coinmarketcap listesine girdi

Yaklaşık 30 milyon dolar günlük işlem hacmi bulunan Sistemkoin platformunda listelenen kripto perlerinin ise 99 tanesi Coinmarketcap’in belirlediği günlük 5.000 dolar hacim limitini aşması ile sitenin kripto para borsaları bölümüne yerleştiği görülüyor.

Kripto para borsası platformunda bulunan 164 takas seçeneğinden 99 tanesinin belirlenen günlük işlem hacimlerine ulaşması, Türk kripto borsasının her geçen gün artan kabul edilirliğini gösteriyor. Borsanın sunduğu takas seçenekleri BTC peri yanı sıra TL, dolar ve Euro karşılıklarını da içeriyor.

Sistemkoin’in şu an için 3 ayrı fiat para cinsinden sunduğu kripto çifti ticareti Türk kripto borsalarında bir ilk olması açısından oldukça dikkat çekiyor. 100 bin üzerinde aktif müşterisi bulunan borsa aynı zamanda online cüzdan hizmeti vererek, her müşterinin ayrı cüzdan adresi olmasına olanak tanıyor. Bunun yanında Sistemkoin varlıkların yüzde 98’ini soğuk cüzdanlarda depoladığını da beyan ediyor.

Pundi X Sistemkoin’de listelenmeye başlıyor

Sistemkoin kripto borsası ile ilgili başka bir son dakika gelişmesi ise Pundi X coini ile ilgili. Coinmarketcap verilerine göre piyasada 46. Sırada bulunan ve 175 milyar doların üzerinde piyasa sermayesi olan Pundi X, yakın zamanda Sistemkoin platformunda listelenmeye başlayacak. Pundi X ayrıca Sistemkoin kripto borsasında ETH ve TRY çiftleri ile işlem görecek.

Ayrıca Pundi X yazımızın yayına hazırlandığı esnada dolar karşısında günlük yüzde 29,82 gibi muazzam bir yükseliş ile 0.01817 dolardan el değiştiriyor.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin