Ünlü Bitcoin boğasının son fiyat öngörüsü
Ünlü Bitcoin boğasının son fiyat öngörüsü

Bitcoin boğası: “Bitcoin ve altcoinler önümüzdeki günlerde yükselişe geçecek!”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para analisti ve bir Bitcoin boğası olan Brian Kelly, Bitcoin ve altcoinlerin önümüzdeki birkaç gün içerisinde yükselişe geçebileceğini iddia ediyor.

Bitcoin boğası: “Kripto para piyasası vahşi bir yolculuk yaşıyor.”

Salı günü yılın en düşük seviyesine gerileyen kripto para piyasası güçlü bir toparlanma yaşadı. Pek çok kripto para birimi bu süreçte %7 ile %8 oranında artış yaşadı. Bu yükseliş kripto para boğaları tarafından memnuniyetle karşılansa da bu yükselişin piyasada bir iyileşme için katalizör işlevi görüp görmeyeceği henüz belli değil. Ancak CNBC Fast Money’den Biran Kelly, bu yeniden canlanmanın ardındaki nedenleri fiyatlara yansıtmak için elinden gelenin en iyisini yaptı.

Kelly kripto para piyasasının son zamanlardaki hareketlerini “vahşi bir yolculuk” olarak nitelendiriyor. Brian Kelly, CBOE’nin Bitcoin vadeli işlem sözleşmelerine dikkatleri çekiyor. Brian Kelly’in belirttiği verilere göre Bitcoin, vadeli işlem sözleşmelerinin sona ereceği tarihe kadar geçen sürede ortalama %7’lik düşüşler yaşayarak kötü bir performans sergiliyor. Ancak vadeli işlem sözleşmelerinin son kullanma tarihi yaklaştığında ve işlemler sonlandığında ise Bitcoin yeniden yaklaşık %10’luk bir yükseliş yaşıyor.

Bitcoin fiyatı neden önümüzdeki günlerde artabilir?

Ayrıca BKCM fonunun kurucusu, Nisan ayında vadeli işlem sözleşmelerinin sona ermesiyle birlikte Bitcoin’in sadece altı gün içerisinde %20’lik bir artış yaşadığı olayları gündeme getirdi. Tam olarak son zamanlarda yaşananlar Brian Kelly’yi haklı çıkarabilir. CBOE’nin vadeli işlem sözleşmelerinin süresi 15 Ağustos’ta sona erdi. Çünkü kripto para piyasası tesadüfen güçlü bir toparlanma kaydetti. Kelly, Bitcoin’in yukarı doğru bir harekete geçebileceğini açıkça belirtmezken, piyasada önümüzdeki birkaç gün içinde fiyat hareketinin olumlu etkilerini görmeyi beklediğini vurguluyor.

Newsbtc

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin