IOTA
IOTA neden değerinin çok altında bir proje olarak görülüyor?

Sirin Labs’in IOTA’yı bırakması ardından en düşük seviyeyi gördü!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Blockchain odaklı Finney adında akıllı telefon üretimine başlayacağının duyuran Sirin Labs, IOTA Blockchain’i ile çalışacağını duyurduğundan bu yana adından sıkça bahsettirse de ünü pek uzun sürmedi. Firma yoluna Ethereum ile devam edeceğini açıkladığından bu yana IOTA 9 aydan bu yana gördüğü en düşük seviyede.

IOTA’nın değeri %14 oranlarında düştü

Finney adındaki bu akıllı telefonda IOTA’nın dağıtık defter teknolojisi yerine Ethereum’un Blockchain ağını kullanmayı tercih etti.

Lansmanımızda, Ethereum Blockchain’ini kullanacağız. Finney Telefonu, Sirin Labs’da barındırılan eksiksiz nodelarla çalışacak. Planımız her zaman SRN tokenini ve Sirin Labs ekosistemini yeni nesil bir Blockchain’e taşımaktı.

Finney’in satışa çıkmasına az kaldı

Finney cihazları (hem telefonu hem de bilgisayarı) Sirin Labs’in açık kaynak kodlu Sirin İşletim Sistemi’nde çalışacak. Sirin İşletim Sistemi, ödemeler ve uygulamalar için kripto para cüzdanı, güvenli alışveriş erişimi, şifrelenmiş iletişim ve birebir kaynak paylaşımı gibi Blockchain uygulamalarını SRN tokeni ile destekleyecek şekilde tasarlanacak. Foxconn, Finney cihazlarını kendi tesislerinde üretecek, orijinal tasarımı ve telefon üretimine öncülük edecek; Sirin Labs ise cüzdanı donanımını ve Sirin İşletim Sistemi’nin geliştirilmesi rolünü üstelenecek.

1000$ fiyatı ile satışa sunulacak olan Finney akıllı telefonunun Kasım ayında satın alınabileceği duyuruldu. Firma cihazı en aktif kripto para topluluklarına sahip yerlerde bulunan ve içinde Türkiye’nin de bulunduğu sekiz yeni mağazada satmayı planlıyor.

Finney telefonu için ayrıntılı bilgiye buraya ve buraya tıklayarak daha önceki yazılarımızdan ulaşabilirsiniz.

coinjournal

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin