Ledger büyüyor: Soğuk cüzdan bünyesine 8 yeni kripto para ekledi.
Ledger büyüyor: Soğuk cüzdan bünyesine 8 yeni kripto para ekledi.

Ledger büyüyor: Kripto cüzdanı bünyesine 8 yeni kripto para ekledi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kriptoseverler tarafından en çok kullanılan donanım cüzdanlarından olan Ledger büyüyor. Dünyaca ünlü soğuk cüzdan, bünyesine Wanchain de dahil olmak üzere 8 yeni kripto para eklediğini duyurdu.

Ledger büyüyor: Dünyanın en çok kullanılan soğuk cüzdanı!

Resmi Twitter hesabı aracılığıyla bir duyuru yayımlayan Ledger, söz konusu üçüncü parti aplikasyonların Ledger Live’da kullanılabilir olduğunu açıkladı. Wanchain de tweete cevap olarak, Ledger bünyesine katılmaktan duyduğu heyecanı dile getirdi.

Ledchain ve Wanchain’in ERC-20 tokenleri yok

Projelerin eklenmesi, Ledchain’in yanı sıra Wanchain’in de kendi Blockchain’inde çalışması ve ERC-20 tokeni olmadığı için büyük bir hamle. Ledger, 2017’de Ethereum ERC-20 tokenlerini işlemek için token depolama cihazlarını çeşitlendirmeye başlamıştı.

Ledger’in duyurusu diğerlerinin yanı sıra en iyi 100 projenin toplanmasını da içeriyor: VeChain, ICON, Ontology, Wanchain, Particl, POA Network, RSK, ve Kowala. 

Ledger, soğuk depolama cihazlarına proje eklemeye devam ediyor ve bu yılın başlarında 75 milyon dolar toplayan B serisi fonlarını takiben, dünyanın en çok satılan soğuk cüzdanı olmayı sürdürüyor.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

“Çin’in Ethereum’u” olarak bilinen borsa, Ledger cihazlarına entegre oluyor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin