Ripple popüler kripto şirketini satın aldı: XRP duyuruyla ralliye başladı!
Ripple popüler kripto şirketini satın aldı: XRP duyuruyla ralliye başladı!

Singapur Zirvesi Ripple’ı (XRP) nasıl etkileyecek?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump, Kuzey Kore’nin lideri Kim Jong Un ile yüz yüze buluşuyor. Dünya, geleneksel finansal piyasalar ve elbette ki kripto para piyasalarında da gözü bu görüşmede. Dahası bu hafta büyük merkez bankaları; FED, Avrupa Merkez Bankası ve Japonya Merkez Bankası toplanacak. Peki Singapur Zirvesi Ripple’ı (XRPı nasıl etkileyecek?

Piyasalar Coinrail’in hacklenmesinden ciddi etkilenmiş görünüyor

Asya piyasaları Pazartesi günü erken bir seansta işlem gördü ve yatırımcılar hafta sonu G7 toplantısına ve Güney Koreli bir kripto para birimi borsası olan Coinrail’in hacklenmesi olayına çok az tepki gösterdi. Trump-Kim zirvesi ve dünyanın en önemli üç merkez bankası  olan FED, Avrupa Merkez Bankası ve Japonya Merkez Bankası’nın bu hafta toplanması yatırımcıların tüm dikkatlerini buraya çekti.

Açıkçası, bu olayların tüm kripto paralara etkisi olacak. Güney Koreli kripto para birimi borsasından çalınan yaklaşık 40 milyon doların piyasadaki düşüşün nedeni olduğu yönünde görüşler mevcut. Buna paralel olarak bugün piyasalar oldukça kötü bir performans sergiliyor.

Singapur Zirvesi Ripple’ı nasıl etkileyecek?

Ripple (XRP), bu gelişmeler arasında en çok Singapur Zirvesi’nden etkilenecek gibi görünüyor. Bildiğimiz üzere Asya’da, XRP çoğu zaman en popüler kripto paralardan biri olarak kabul edilir. Dahası, XRP’nin ana kaynağa bir şekilde bağlı olduğu düşünüldüğünden, zirveden gelen haberlerin XRP’nin değeri üzerinde bir etkisi olmasını bekleyebiliriz. Şimdi, bu etkinin henüz olumlu ya da olumsuz olup olmayacağını, Singapur Zirvesi’nde ne olduğuna ve iki dünya lideri arasında ne konuşulduğunu öğrenerek anlayabiliriz. Her halükarda, varlığından ve popülaritesinden dolayı Ripple’ın XRP’sinin bu durumda bazı değişiklikler göreceğine inanıyoruz.

Şu anda piyasalar kripto para birimleri dışındaki etkilerden kaynaklanan bir baskı dalgası görmek üzere. Bunun nedeni, piyasaların değişken doğası ve bizim de duygusal doğamız. Umarım, Singapur Zirvesi piyasalar üzerinde olumlu bir etki yaratır. Mevcut piyasa dalgalanmaları da bu şekilde son bulur.

Cryptodaily

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin