Singapur, kripto şirketleri ile bankaları bir araya getiriyor
Singapur, kripto şirketleri ile bankaları bir araya getiriyor

Singapur, kripto şirketleri ile bankaları bir araya getiriyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Singapur’un finans düzenleyicisi ve fiili merkez bankası başkanı tarafından yapılan açıklamaya göre Singapur, kripto şirketleri ile bankalar arasında olumlu bir ilişki kurmak için iki tarafı bir araya getirecek.

Bir röportajda konuşan Singapur Para Yönetimi (MAS) Genel Müdürü Ravi Menon, kripto varlıklar için dengeli bir düzenleyici ortam oluşturmayı düşündüklerini belirtti.

Yapmaya çalıştığımız şey, bankaları ve kripto şirketlerini bir araya getirmek.

Bu işin doğası biraz farklı, bu yüzden bankaların iyi niyetli olabilecekleri başka yolları da kullanmaları gerekebilir. Umarım iki tarafı da bir araya getirebilir ve böylece problemlerin üstesinden gelebiliriz.

Singapur, kripto dünyası için bölgesel bir güç olabilir

Singapur, son yıllarda yıkıcı fintech ile ilgili geniş kapsamlı bir yargı yetkisi ile adından söz ettirdi. Bununla birlikte Menon, hem kripto para hem de Blockchain teknolojisinin vaatlerine destek verdiklerini belirtti.

Menon aynı zamanda, gelişmekte olan sektör hakkında ihtiyatlı olmaya devam ediyor. Bloomberg’e göre bankalar, kripto müşterilerine hizmet vermeyi reddettikleri için artık yöneticileri “suçlamayacak”.

Geçtiğimiz yıl, Singapur’daki mevcut kripto sahiplerinin banka hesaplarının yerel borç verenler tarafından kapatıldığını anlatan raporlar ortaya çıktı.

Bununla birlikte Singapur, Hindistan gibi kripto yasaklarının devam ettiği ülkelerden belirgin bir şekilde farklılaşmaya devam ediyor.

cointelegraph

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin