Government Blockchain Association, ERC-223  tokenleri çıkarıyor
Government Blockchain Association, ERC-223  tokenleri çıkarıyor

Government Blockchain Association, özel bir token çıkarıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

ABD merkezli kâr amacı gütmeyen bir kuruluş olan Government Blockchain Association (GBA), GBA ekosistemine erişim sağlamak için kullanılan özel bir tokeni başlatmaya hazırlanıyor. Forbes  tarafından belki de ilk “tokenize edilmiş ticaret örgütü” olarak tanımlanan GBA, kamu sektörüne Blockchain temelli çözümler üretebilmek için devlet kurumları (hem ABD hem de ABD dışı) ile Blockchain konusunda uzmanlaşmış özel sektör aktörleri arasındaki diyaloğu teşvik etmeyi amaçlıyor.

Government Blockchain Association, ERC-223  tokenleri çıkarıyor

Whitepaper’a göre, ERC-223  tokenleri ekosistemde erken katılımcılara her çeyrek dağıtılacak. Toplam token miktarı on yıl boyunca erken katkı yapanlara az çok eşit bir şekilde dağıtılacak ve daha sonra ekosisteme erişmek isteyen diğerlerine satılacak. GBA, sertifikalı danışmanlara şirket içi eğitimler sunarak platformlarını daha da zenginleştirmeyi umuyor.

GBA projesinin bilinmeyen kısmı, airdrop tokenlerinin, kripto para endüstrisinde meşhur bir sorun olan menkul kıymetler olarak sınıflandırılıp sınıflandırılmayacağı. Bu konu özellikle de düzenleyicilerin açıklık sağlamada başarısız oldukları ABD yargı yetkisi kapsamındayken  ne olacağı merak konusu. Forbes, Amerika Birleşik Devletleri’ndeki Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nu (SEC), belirterek airdropsuz tokenlerin bile, Howey Testi ile potansiyel olarak menkul kıymetler olabileceğini öne sürüyor.

Cryptoglobe

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin