Singapur’dan önde gelen kripto para şirketlerine lisans muafiyeti
Singapur firması, fiziksel altın eşleştirmeyi kabul etmek İçin ilk kripto borsasını sundu

Singapur firması, fiziksel altın eşleştirmeyi kabul etmek için ilk kripto borsasını sundu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Singapur merkezli OEX International, PG-Pay platformunda dijital para birimlerine karşı fiziksel altın eşleştirmeyi kabul edecek. Singapur firması sektörde bir ilki gerçekleştirecek ve öncü olacak.

Singapur merkezli OEX International, altın ve Bitcoin‘i bir araya getirmeye yaklaşıyor. Firma, kripto değişiminde kabul edilecek ilk fiziksel altın eşleştirmeyi oluşturmak için PureGold.sg Group ile ortaklık kuruyor.

Singapur firması dünyanın ilk altın kripto borsasını kuruyor

İki şirket, fiziksel altın (PGG) kabul etmek amacı ile ilk kripto para borsa yapısını oluşturmak için birlikte çalışacak. Yeni oluşum, bu tür ticarete izin veren ilk borsa olacak. Puregold.sg işbirliğinden şu şekilde  söz etti:

Stratejik iş ortaklığımızın güçlü olduğuna inanıyoruz. Blockchain dünyasındaki her iki şirkete büyük değer katmak için daha büyük iş fırsatları ve olasılıklar keşfedeceğiz.

Şirket, gelecek nesil e-ticaret platformlarında kullanılacak olan, dünyanın ilk altın destekli tokenini piyasaya sürdü. PGG’de günlük işlemlerin yapılabildiği PG-Pay platformu ile ticaret kolaylaşacaktır.

Altına dayanan kararlı bir coin mi?

PGG token kripto borsaları ve Bullion Currencies platformunda sabit bir baz çifti olacak. Bu, esas olarak PGT sahiplerine bir ödül olarak verilecek sayısallaştırılmış bir altın. PGT, altın ticaret platformunda (Bullion Currencies) işlem ücretlerini ortadan kaldırmak için kullanılan faydalı araçlar.

PGG token, fiyatların LBMA değişiminden türetilmesi için mevcut altın fiyatını kullanacak olan Puregold.sg Group tarafından verilecek. Her bir gram altın, bireysel sahiplerine kaydedilir ve güvenli üçüncü şahıs kasada saklanır. PGG token bu sayede kullanıcılar için şeffaf ve güvenli.

Bullion Currencies ve altın ATM’lerinden yapılan işlemler ve alımlar söz konusu olduğunda kar gelirinin bir kısmı, PGG şeklinde  PG-Pay uygulama platformuna yatırılacak. Kullanıcılar, Bullion Currencies platformuna üye olup giriş yaptıktan sonra altın tasarruf hesabı için PGG alabilirler.

Puregold.sg, uygulamanın alt coin’lere zarar veren volatilite sorunlarını ortadan kaldırdığını iddia ediyor. Kripto değişiminde kullanıldığında, token fiyat olarak sabit kalacak. Diğer para birimlerini de satın almak için kullanılabilir. Token işlemlerinde günlük limit söz konusu değil.

Ek olarak, şirket şunu belirtiyor:

Altın paradır ve sayısallaştırmak suretiyle hızlı, güvenli, şeffaf ve likidite sorunları olmadan işlem yapar.

blokt

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin