Andreessen Horowitz Blockchain teknolojisine yaptığı yatırım miktarını saklıyor
Andreessen Horowitz Blockchain teknolojisine yaptığı yatırım miktarını saklıyor

Andreessen Horowitz Blockchain projesi Dfinity’e büyük yatırım yaptı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Girişim sermayesi şirketi Andreessen Horowitz, iki aylık kripto fonlarının piyasaya sürülmesinden bu yana en büyük yatırımını bir Blockchain projesine yaptı. Andreessen Horowitz Blockchain tabanlı, bir sonraki internetin temeli olmayı hedefleyen bir girişim olan Dfinity’e büyük ilgi gösteriyor.

Andreessen Horowitz Blockchain teknolojisine yaptığı yatırım miktarını saklıyor

Basında çıkan haberlere göre Dfinity, akredite yatırımcılara özel bir token satışında 102 milyon dolar bağış topladı. Diğer yatırımcılar arasında Polychain Capital, SV Angel, Aspect Ventures ve Multicoin Capital de yer alıyor.

Andreessen Horowitz, Dfinity’nin iki aylık kripto fonundaki en büyük yatırımcısı olduğunu söyledi. Yatırım şirketi, token projesine ne kadar yatırdığını belirtmeyi reddetti. Horowitz’in Dfinity’ye yatırım yapmasının en büyük nedeni, eski Alfabe Inc. ve Uber Technologies Inc. mühendisleri ve Yale University Phds dahil olmak üzere tüm yıldız ekibinden gelen tavsiyelerden kaynaklanıyor. Dfinity, düzenleyici sorunlar ve engeller nedeniyle bir ilk ​​para teklifi (ICO) yürütmekten çekildi. Ekip, topluluktan tokenler için 35 milyon doların üzerinde air almayı tercih etti.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin