SimpleFX
İşlem fikirleri, multichartlar ve canlı widgetlar - SimpleFX yepyeni özelliklerini düşük spreadler ile sunuyor

SimpleFX, yeni sürümüyle Türk kullanıcılara büyük avantajlar sunuyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

En hızlı büyüyen CFD platformlarından biri, yeni sürümünü yayınladı. Yeni SimpleFX WebTrader, şık, sezgisel, mobil öncelikli, süper hızlı ve Türk traderlara da uygun özellikler sunuyor.

Aynı zamanda son teknoloji bir ortaklık izleme platformu olan Unilink.io ile ortaklık kuran SimpleFX, temiz şeffaf gerçek zamanlı istatistikler ile yeni çok seviyeli ortaklık programı sunuyor. Her zaman olduğu, gibi komisyoncu asgari mevduat gerektirmiyor.

Yeni SimpleFX WebTrader‘da daha düşük spreadler ve 1:500 kaldıraç var. Ayrıca minimum mevduat yok. Bunun yanı sıra Türk hisse senetlerini alım satımına hazır hale getirdiler ve Türkler için tasarlanan pazarlama araçlarını da tanıttılar.

SimpleFX mühendisleri yeni ticaret uygulamasının hızını ve güvenilirliğini optimize etmek ve en iyi ticaret deneyimini sunmak için aylar boyunca çalıştılar. Daha hızlı yükleme süreleri ve fiyat güncellemeleri sağlayan daha verimli bir işlem motoruyla geliyorlar.

Ekip, “hızlı işlem” modu ile emir konumlarını açmak veya kapatmak için gereken tıklama sayısını asgariye indirdi.

Türkiye’ye özel satış ve pazarlama ortaklığı

Unilink.io ile kurulan ortaklık SimpleFX sevk programı için bazı harika özellikler sunuyor:

  • Tıklamalar, görünümler ve dönüşüm oranları için gerçek zamanlı istatistikler,
  • Yeni çok düzeyli gelir rakamları ve bağlı kuruluşlarınızın bir dünya haritası,
  • Kampanyalarınız için benzersiz çok dilli tasarımlar,
  • Spread’in %40’ına kadar yüksek gelir paylaşım oranı.

Unilink.io ile, Türkler arasında bağlı kuruluş ağınızı tanıtmak için kullanabileceğiniz son derece etkili araçlara da erişebilirsiniz.

Hem yeni başlayanlar hem de profesyoneller için en iyi aplikasyon

Ürün üzerinde çalışan ekip, iki ana kullanıcı grubuna odaklandı: Acemi ve uzman. Yeni başlayanların günlük işlemlerinde ilk adımlarını atmalarına yardımcı olmak için kaldıraçlı CFD işlemlerinin avantajlarını sunan SimpleFX, kullanımı kolay ve anında erişilebilen bir araç geliştirdi.

Bir acemi olarak, açılış ve kapanış emirlerinin temellerini sorunsuzca öğrenebilirsiniz.

SimpleFX WebTrader ile yatırım yapan bir uzman olarak, sadece güzel, hızlı, güvenilir ve yetenekli bir uygulama değil, aynı zamanda güvenli bir API yöneticisi ile sınırsız gelişmiş olanak elde edeceksiniz. Favori otomatik işlemlerinizi, gelişmiş analitiğinizi veya yapay zeka modülünüzü yanınıza alın ve taktiklerinizle pazara meydan okuyun.

SimpleFX uygulaması ve webtrader artık Türkçe. Forex ticareti için tasarlanmış hızlı ve güvenilir bir ticaret uygulaması için siz de SimpleFX WebTrader’ı deneyin.

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin