PAC Coin parası, Global Crypto Offering Borsası tarafından desteklenecek
PAC Coin parası, Global Crypto Offering Borsası tarafından desteklenecek

Boks efsanesi Manny Pacquiao, yeni kripto parası PAC Coin’i tanıtıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Boks efsanesi Manny Pacquiao, kripto sektörüne dahil olan spor dünyasının en son ismi oluyor. Bu kapsamda yaklaşan Blockchain Fair Asia’da yeni ”PAC Coin” kripto parası tanıtacak.

Manny Pacquiao, kripto parasını Filipinler’in başkenti Manila’da tanıtacak

Etkinlik, boksörün ülkesi olan Filipinler’in başkenti Manila’da yapılacak. Yenilikçi kripto para düzenlemeleri geçtiğimiz günlerde, Filipinler’de uygulamaya konuldu. Bu ülke diğer ülkelere kıyasla kripto paraları daha fazla destekliyor.

Pacquiao şu anda, 2016 yılında Temsilciler Meclisi’ndeki görevinden ayrıldıktan sonra Filipin Senatosu’nda görev yapıyor.  Filipinler, Kore ve Tayland ile dostça kripto ortamı oluşturmayı planlıyor. Filipinler’in PDAX isimli kripto para borsası merkez bankasının onayını aldı.

PAC Coin parası, Global Crypto Offering Borsası tarafından desteklenecek

PAC Coin parası, Pacquiao’nun yatırım yaptığı bir şirket olan Global Crypto Offering Borsası tarafından desteklenecek. GCOX kendini, “ünlülerin kendi tokenlerini yaratma, listeleme ve ticaret yoluyla popülerliklerini belirleyebileceği dünyanın ilk platformu” olarak tanımlıyor.

Bir dizi diğer yüksek profilli yatırımcı, eski İngiltere futbol oyuncusu Michael Owen da dahil olmak üzere GCOX’a desteklerini ortaya koydular. GCOX, Celeb-Connect, Celebreneur ve Celeb-Charity gibi bir dizi sosyal platform sunuyor. Platform kendi Acclaim tokeni üzerine kuruldu.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin