SimpleFX'in katkılarıyla: Piyasalardaki düşüş tersine döner mi?
SimpleFX'in katkılarıyla: Piyasalardaki düşüş tersine döner mi?

Grafiklerle piyasalardaki son düşüşe genel bir bakış: Toparlanma gelecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Son zamanlarda kriptodaki düşüş, yatırımcılar arasında telaşa neden oldu. Yine de bir bütün olarak kripto pazarının temel değerinin bozulduğunu söylemek güç. Peki toparlanma gelecek mi? Yaşanan düşüşü, SimpleFX‘in katkılarıyla grafiklerle ele aldık.

Bitcoin 10 yaşına basacak

Her şeyden önce, Lindy yasasına göre kripto paraların her gün her işlemde kullanılması ile kripto para birimi, gelecekte hayatta kalacağını kanıtlıyor. Ayırca Bitcoin, Ocak 2019’da 10 yaşına girecek.

Bitcoin bu yılın en istikrarlı kripto para birimi oldu. Kaynak: SimpleFX.com
Bitcoin bu yılın en istikrarlı kripto para birimi oldu. Kaynak: SimpleFX.com

İşlem sayısı 300 bini geçti

Önde gelen yüzlerce işletme Bitcoin’i kabul ediyor ve onlarca altcoini takip etmek istiyor. İşlem sayısı, 2012 yılında günlük 7 binden 300 binin üzerine çıktı ve eğer makineler bunun bilinmeyen bir bölümünü üretmiyorsa bu gayet çarpıcı bir rakam gibi görünüyor.

Ethereum Classic, güçlü bir volatilite gösterdi. Kaynak: SimpleFX.com
Ethereum Classic, güçlü bir volatilite gösterdi. Kaynak: SimpleFX.com

Sistemde teknik bir kusur olmadığı için sektördeki temel risk, politikadaki sorunlar olarak göze çarpıyor. Hükümetler kazançlı kripto ve Blockchain işletmelerini çekmek için rekabet ediyorlar.

İsviçre, Estonya, Cebelitarık, Malta, Tayland ve Filipinler bölgesel ve global kripto para ve blokchain merkezi haline geliyor. Gelişmiş dünya bitcoini kabul ediyor ve yasal sistemler bunları kullanımlarına daha yeni yeni adapte ediyor.

Litecoin Aralık'tan beri sürekli olarak değer kaybetmekte. Kaynak: SimpleFX.com
Bir altcoine göre Ethereum nispeten istikrarlı bir performans gösterdi. Kaynak: SimpleFX.com

Egemen kripto para; Bolivya, Kolombiya, Ekvador, Cezayir, Mısır, Fas, Bangladeş, Pakistan, Kamboçya, Nepal, Endonezya ve Tayvan’da yasaklandı.

Çin ve Hindistan yasaklamaları çok etkili

Kripto paranın Çin ve Hindistan’daki geleceği ise her iki ülkenin de kripto parayı yasaklıyor olmaları ve aynı zamanda da kendi altcoinlerini piyasaya sürme eğiliminde olmaları açısından en ilgi çekici kısmı.

Litecoin Aralık'tan beri sürekli olarak değer kaybetmekte. Kaynak: SimpleFX.com
Litecoin Aralık’tan beri sürekli olarak değer kaybetmekte. Kaynak: SimpleFX.com

Görünüşe bakılırsa kripto para sektörü ttümüyle parlak bir geleceğe sahip. Bu, kripto para spekülasyonu için mükemmel bir durum oluşturuyor. Ayrı unsurlar zaten maruz kalmışken, kimsenin bu varlığın gerçek değerini açıklamaya bile yaklaşamayacak kadar güvenli görünen bu teknoloji, muazzam bir volatiliteye maruz kalacak. Yapabileceğiniz şey ise genel yönü tahmin etmektir; size kalmış.

Bu dakikadan sonra ne yapmalı?

Bitcoin ve altcoin marj işlemlerini değerlendirmek için mükemmel bir zaman. Sadece en iyi platformu seçin. Özellikle süper güvenli, basit araçlara ve basit bir API yöneticisine sahip olan, doğrudan kripto para çekimi imkanıyla, minimum teminat şartı koşmayan ve 500x’e kadar kaldıraç kullanabileceğiniz, tüm sofistike çözümleri kombinleyerek birinci sınıf iş yeri sunan bir tanesi işinizi görecektir (SimpleFX WebTrader gibi)… Henüz bilmiyorsanız, SimpleFX‘i şimdi deneyin.

SimpleFX

FacebookTwitterLinkedInGoogle+

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin