8 Eylül Bitcoin Diamond fiyat analizi: BCD için beklenen seviyeler
8 Eylül Bitcoin Diamond fiyat analizi: BCD için beklenen seviyeler

Binance Bitcoin Diamond (BCD) tokenini ticarete açtı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Binance Bitcoin hard forku olan Bitcoin Diamond (BCD) tokeni için para yatırma ve çekme işlemlerini başlattı. Duyuru bu sabah yapıldı ve listeyi takip eden saatler içinde tüm borsalarda fiyat %200 pompa gördü. Bitcoin Diamond, 495886 numaralı blokta meydana gelen bir Bitcoin hard forkudur. Daha önce Binance Bitcoin Diamond (BCD) tokenini listeledi ancak para ticarete kapalıydı (deposits and withdrawals). Yani başka borsadan Binance’ye  Bitcoin Diamond gönderemez mevcut tokenlerinizi dışarı çıkartamazdınız.

Binance Bitcoin Diamond (BCD) tokenini ticareti açtıktan sonra BCD %200 arttı

Binance, Twitter hesabıyla BCD’nin birkaç saat önce para yatırma ve çekme işlemleri için kullanılabileceğini açıkladı.

Bitcoin Diamond (BCD) fiyat grafiği
Bitcoin Diamond (BCD) fiyat grafiği

Duyuruyu takip eden son birkaç saat içinde fiyatlarda %200’lük bir artış görüldü. Fiyat 1,34 dolar seviyelerinden 4 dolar seviyelerine kadar çıktı.

Bitcoin Diamond ayrıca bugün BCD Pazar‘ına önümüzdeki haftalarda 20.000’in üzerinde ürün ekleyeceğini sekiz distribütörle ortaklıklar kurduğunu Twitter üzerinden bugün açıkladı. BCD, şu an 573 milyon dolarlık toplam piyasa hacmini gören fiyat artışının ardından CoinMarketCap’da piyasa bakımından en değerli 23’üncü kripto para oldu.

https://twitter.com/BCD_Community/status/1037255793912020992

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


UYARI: Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin