SimpleFX
İşlem fikirleri, multichartlar ve canlı widgetlar - SimpleFX yepyeni özelliklerini düşük spreadler ile sunuyor

SimpleFX %50 Black Friday indirimine hazır olun!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Black Friday yaklaşıyor. İlk olarak ABD’de ortaya çıkan ve global halde yayılan bu kutlamalarda, Şükran Günü’nün ertesi günü, yılbaşı alışveriş sezonunun başlangıcını kutlamak için tüm firmalar satışlarında inanılmaz indirimler yapar. Bununla birlikte dünya genelinde perakende harcamaları artar.

Black Friday zamanı birçok yerde kampanyalar gerçekleşir. Mağazalar, stoklarını yıl sonuna kadar tüketmeyi hedefler. Bu sebeple gün doğumunda açılış yapar ve fazla stokladıkları ürünlerinde ciddi indirimler yaparlar. Analistler her ne kadar bu etkinlikliğin finansal piyasalarda uzun vadede tahmin edilebilir bir etkisi olmadığını savunsa da, yani yılın 4. çeyreğinde performans artmıyor olsa bile, Black Friday’in kesinlikle kısa vadede etkili olduğu, hisse ve enstrümanlarda değişiklikler yaratabildiği bir gerçektir.

SimpleFX’ten dev Black Friday indirimi

23 Kasım’da SimpleFX spreadi tüm işlemlerde yarı yarıya kesiyor. Yani her işlemde sınırsız, toplam %50 indirim.

Kurallar şöyle:

  • İndirim, 23 Kasım TSİ 01.05 ve 24 Kasım TSİ 00.50 arasında açılan tüm işlemlerde geçerlidir.
  • SimpleFX, her sembol için tüm işlemlerdeki spreadleri %50 indirecektir: Kripto paralar, Forex, Endeksler, Emtialar, Metaller ve Hisseler.

İndirimden nasıl yararlanılır?

Bu fırsatı yakalamak için hazır olduğunuzdan emin olun. İşlem hesabınıza Black Friday çılgınlığı başlamadan fon yatırmak için aşağıdaki adımları izleyin:

SimpleFX’e giriş yapın ve işlem yapmak istediğiniz Canlı Hesabınızı seçin.

Fiat para hesapları için (EUR ya da USD) önde gelen e-para servislerinden birisini, mesela Skrill veya Neteller‘i seçebilirsiniz. İkisi de hesabınıza fon aktarımını anında gerçekleştirir ve bunun için ücret ödemezsiniz. Bu transferlere 20 dolara eşdeğer bir minimum limit belirlenmiş durumda. SimpleFX hesabınıza Skrill veya Neteller ile yollamak istediğiniz miktarı seçtikten sonra, işleminizi tamamlamak için web sitelerine yönlendirileceksiniz. 

Eğer kripto para hesabı ile işlem yapıyorsanız direkt olarak bu para biriminde yatırım yapabilirsiniz. Bu ödeme yönteminde hiçbir ücret veya minimum yatırım tutarı yoktur. Fakat, fon aktarımı biraz vakit alabilir. Aktarım çoğunlukla birkaç dakika sürerken bazen 1 saati bulabilmektedir.

Ödeme yöntemi seçin ve metni veya QR kodunu kullanarak kripto cüzdanınıza bağlanın.

İstediğiniz bir hesabınıza fon aktarımı yapın ve Black Friday‘e %50 spread indirimiyle hazır olun. Herhangi bir hesap ile enstrüman seçin ve keyfinize bakın.

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin