Bloomberg analistleri BTC için kötümser.
Bloomberg analistleri BTC için kötümser.

Bloomberg analistleri Bitcoin’de 1.500 dolara işaret etti

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bloomberg analistleri, Bitcoin’in yüzde 70 değer kaybederek 1.500 dolar gibi bir rakama düşeceğini tahmin etti.

Bloomberg analistleri: “Bitcoin yüzde 70 değer kaybedecek.”

Bazı dijital varlık uzmanları halihazırdaki durumu kripto kışı olarak nitelendirmeye başladı. Lider kripto para birimi Bitcoin bir yılın en düşük seviyesini gördü ve şimdiye kadar bu yıl değerinin yüzde 60’ından fazlasını kaybetti. Bloomberg analistleri ise çöküş yeni başladı diyor. Analistler, fiyatın şu anki seviyelerinin %70 altına düşebileceğini ve Bitcoin’in 1.500 dolara kadar gerileyeceğini söylüyor.

Bazı yatırımcılar, 2017 yılında orijinal Bitcoin’den ayrılan Bitcoin Cash’in iki versiyonunun, yatırımcıları ve madencileri en büyük kripto para biriminden uzaklaştırdığına inanıyor. Bloomberg analisti Mike McGlone ayrıca pazarın daha da kötüye gidebileceği konusunda uyarıyor.

Nvidia kötü koşullardan etkilendi

Öte yandan, Nvidia gibi şirketler kötü koşullardan etkilendi. Nvidia, mevcut çeyrek için zayıf satışları öngörüyor ve kripto madenciliğinin çökmesi nedeniyle talep kaybını açıkladı. Son birkaç yılda, kripto madenciliği şirketin grafik kartlarında bir talep patlaması oluşturdu. Varlık yönetimi şirketi Creative Planning’in başkanı Peter Mallouk, konuya yönelik şunları söyledi:

Nvidia’nın hisse fiyatındaki düşüş, kripto talebinin bir kere daha dönüşeceği bir geleceğin habercisi. Bu şüphesiz Nvidia için kötü bir haber.

Coincomments

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin