SimpleFX
İşlem fikirleri, multichartlar ve canlı widgetlar - SimpleFX yepyeni özelliklerini düşük spreadler ile sunuyor

SimpleFX 50 yeni işlem enstrümanı ekliyor: WebTrader’ı denemeyen pişman olur!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Son derece istikrarlı dalgalanmalar yaşayan Nasdaq devleri NYSE ve LSE Brezilya ve Türkiye gibi yükselen pazarların yanı sıra sıcak kripto borsasında da en basit CFD ticaret aracı SimpleFX WebTrader ile 50 yeni enstrüman alıp satabilirsiniz.

En hızlı büyüyen CFD platformlarından biri, yakın zamanda SimpleFX WebTrader’ın yeni versiyonunu piyasaya sürdü. Şimdi platform 500 dolarlık nakit paralı geri ödemeli promosyonun altında 50 yeni işlem enstrümanı ekliyor.

Günlük dalgalanmaları avantaja çevirmek için

Maksimum dalgalanma durumunda Bitcoin Cash’in keyfine varacaksınız. Şu anda Bitcoin, Ethereum ve Ripple’den sonra dördüncü en büyük kripto para birimi.

BCHUSD, SimpleFX 1 günlük grafik

Ayrıca iki ilgi çekici Nasdaq şirketi daha var:

Tilray Inc. ABD’de halka açılan ilk tıbbi kenevir şirketidir. Nanaimo Kanada’da kurulan Tilray, keneviri Avustralya ve Yeni Zelanda’ya ihraç ediyor.

GW Pharmaceuticals ise Nasdaq’ta yer alan ikinci tıbbi kenevir şirketi. Skleroz tedavisinde kullanılabilen doğal kenevir türevlerinin tıbbi uygulamalarında uzmanlaşmıştır.

GWPH.US, SimpleFX 1 günlük grafik

Büyük borsaların en gözde şirketleriyle kâr edin

New York Menkul Kıymetler Borsası, Londra Menkul Kıymetler Borsası, Euronext Paris ve Tokyo Menkul Kıymetler Borsası’nın da eklenmesiyle Nike, Walt Disney, General Motors ve Airbus gibi ikonik markalarda artık sistemde. Bu seçenekler spor modası, reklamcılık ve film endüstrisindeki eğilimleri takip eden ve motorizasyon ve havacılığın geleceği ile ilgilenen tüccarlar için mükemmel seçenekler.

Tesco, Lloyds Bank, Suzuki, Societe Generale veya Renault gibi yerel devler, İngiltere, Japonya veya Fransa ile bağlantılı SimpleFX kullanıcıları için mükemmel birer işlem aracıdır.

Ağustos 2018’deki ilk çıkıştan bu yana, TLRY.US aşırı dalgalanmalar yaşadı (1 günlük grafik).

Türkiye ve Brezilya’ya yatırım yapmak

Brezilya ve Türk hisse senetleri özellikle ilgi çeken iki pazar. Her iki ülke de dünyadaki en büyük büyüyen ekonomilerden ve bölgesel güçlerden. Aynı zamanda, bu finansal piyasalarda dalgalanma hareketleri yoğun biçimde görülmekte. Son yıllarda iki ülkede de bazı parasal krizler yaşandı.

İki ülkenin ana borsaları BM & F Bovespa ve Borsa İstanbul nispeten daha genç demokrasilerde faaliyet göstermekte ve dolayısıyla politik değişimlere karşı hassas. Brezilya 2018 genel seçimlerinde yaşanan kriz bu durumu ortaya koyar nitelikteydi.

Araçlardan herhangi biriyle ticaret yapmak isterseniz, kolaylıkla SimpleFX WebTrader‘a giriş yapıp hemen denemeye başlayabilirsiniz. İşlemlerinizi tamamen işlevsel bir demo hesabıyla veya minimum yatırma değeri olmaksınız canlı bir hesapla başlatabilirsiniz.

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin