Pantera CEO'su Bitcoin tahmininde iddialı: “İnsanlar mantıklı diyecekler.”
Pantera CEO'su Bitcoin tahmininde iddialı: “İnsanlar mantıklı diyecekler.”

Pantera Capital CEO’su: “Bir Bitcoin satın alana, iki tane bedava.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Yakın zamanda yapılan bir röportajda, Pantera Capital CEO’su Dan Morehead, Bitcoin pazarının mevcut senaryosunun yanı sıra kripto para birimi endüstrisinin gösterdiği kalıplar hakkında konuştu.

Dan Morehead: “Yatırımcıların çok yıllı bir yaklaşımla pazara girmeleri gerekiyor.”

Morehead, CryptoTrader’dan Ran NeuNer‘e yaptığı açıklamada, mevcut Ekim ayının, Ekim ayında Bitcoin’in 19.000 dolarlık engeli aşmaya başlamasıyla çok farklı olduğunu belirtiyor.  Morehead’e göre, Bitcoin dünyası ve diğer kripto para birimleri, gelecek için en önemli faktör olan “multi-decade” kavramıdır.

Pantera yetkilisi, yatırımcıların çok yıllı bir yaklaşımla pazara girmeleri gerektiğini ve acil kazançlar beklememeleri gerektiğini belirtiyor. Morehead’e yöneltilen temel sorulardan biri, kripto para piyasasında şu anda zarar eden kişi sayısının arttığından şüphe edip etmediğiydi. Morehead, şu anda piyasa tarafından gösterilen kalıpların, daha önce değişik şekilde görülmüş olduğunu belirterek, kendine güveniyor. Ayrıca Bitcoin pazarının “diğer endüstrilerden daha manic” olduğuna dikkat çekiyor.

“Yatırımcılar pazarı sakin bir şekilde gözlemlemeli ve FUD’ları tecrübe etmemeli.”

Ayrıca Morehead, açıklamalarına şunları ekliyor:

Bitcoin sektöründeki insanlar, alçak satın alma ve yüksek satış kavramını gerçekleştirmeli. Girişlerin ve ani artışların yüzdesini hesapladık ve yatırımcıların pazarı sakin bir şekilde gözlemlemeleri ve FUD’ları tecrübe etmemeleri gerektiğini fark ettik.

CEO, Bitcoin pazarının temelde satın aldığını, fiyat düşüşü nedeniyle iki satış yapılacağını söylemeye devam etti ve bu da yoğun kahkahalarla karşılandı. Ona göre, yatırımcı hissi temelde FOMO tarafından kontrol ediliyor, bu da fiyatların yüksek olduğu sektöre çok fazla insanın girmesine neden oluyor.

Pantera Capital CEO’su: “Bitcoin’in birçok faydası var.”

Ayrıca Morehead, “en güçlü finansal araçlardan biri” diyerek, kripto paraların yararları hakkında da konuştu.  Morehead, Bitcoin’in bir çok faydası olduğunu ve kripto para biriminin değerinin, yatırımcıların içinde bulduğu kullanım durumlarına bağlı olduğu görüşünde. Ayrıca, önümüzdeki birkaç yıl içinde, sektöre katılan insanların sayısının 500 milyona çıkacağına da ümit ediyor.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin