Bitcoin ve Tether balinaları
Borsalarda görülen devasa Tether hareketleri ne anlama geliyor?

Şimdi de Tether balinası gündemde: 80 milyon dolarlık USDT piyasaya sürüldü

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dün bir Bitcoin balinasının 30.000 BTC (194 milyon dolar) değerindeki bir işlemi yaklaşık 0,10 dolarlık bir ücretle yaparak, kripto paraların sahip olduğu olanakları bir kez daha kanıtladığını sizlere bildirdik. Bugün ise 80 milyon dolar değerindeki Tether (USDT) bilinmeyen bir cüzdandan Tether balinası tarafından kripto para borsası Huobi’ye ya da Binance’ye transfer edildi.

Tether balinası, Bitcoin fiyatında artışı tetikleyebilir

Tether’ın toplam piyasa hacminin %4,21’ine karşılık gelen fonlar, birkaç saat önce henüz bilinmeyen bir borsaya taşındı. Whale Alert isimli Twitter hesabı, borsa platformlarına ilişkin büyük gelen ve giden transferler için Bitcoin, Ethereum, Tether ve ERC20 işlemlerini tarar. Whale Alert, Twitter gönderisinde kaynak vererek USDT’lerin Binance’ye gönderildiğine işaret ediyor.

80 milyon dolarlık USDT’nin bir Huobi cüzdanına mı yoksa Binance cüzdanına mı transfer edildiğine dair bazı söylentiler var. Ancak Tether’ın zengin listesinin detaylı araştırılması, sonucunda adres Binance’ye işaret ediyor gibi görünüyor.

Bugüne kadar borsaya sürülen Tether (USDT)’ler her zaman Bitcoin fiyatını arttırdı. Bu yüzden yatırımcılar bu Tether balinası nedeniyle bir fiyat artışı bekliyor. Yazım sırasında Bitcoin, %0,89 oranında düşüşle 6.571 dolardan işlem görüyor.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin