Ripple (XRP) hayatları ve kripto paraları gün geçtikçe değiştirmeye başlıyor
Ripple (XRP) hayatları ve kripto paraları gün geçtikçe değiştirmeye başlıyor

ATM’ler, Ripple (XRP) kripto parasını saniyeler içinde paraya çevirebiliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bir kullanıcı geçtiğimiz günlerde Ripple (XRP) kripto parasının, ATM aracılığıyla nakit paraya birkaç saniye içinde dönüştürülmesinin ne kadar kolay olduğunu  gösterdi.

Ripple (XRP) hayatları ve kripto paraları gün geçtikçe değiştirmeye başlıyor

Rippple ve XRP, hayatları ve kripto paraları gün geçtikçe değiştirmeye başlıyor. Şu anda, Ripple’ın XRP’si, hız, güvenlik ve kontrol açısından gerekli tüm kripto taleplerini karşılamakta. Kullanıcılar artık birçok işlemi saniyeler içinde halledebilirler. Yeni yayınlanan bir rapora göre, Japon ATM’leri, saniyeler içinde XRP’yi paraya çeviriyor.

VİDEO: Japonya’da bir ATM’de XRP’yi saniyeler içinde paraya çevirme

Ripple’ın yükselişinden sonra, birçok şirket bu başarıya doğru ilerlemek istiyor. Son yıllarda XRP’nin en şaşırtıcı gelişmelerinden biri de Wirex ile olan ortaklığıydı. Wirex, Ripple’ın XRP cüzdanını portföyüne ekleyen İngiltere merkezli bir banka kartı sağlayıcısı. M-cüzdan, 200’den fazla ülkede müşterilere açılan ve kriptoyu destekleyen ilk dijital ödeme platformlarından biri.

Ripple (XRP) artık fiat olarak kullanılabilir

Wirex ile işler daha kolay ve daha hızlı oldu. Wirex, kullanıcıların güvenli bir 3D banka kartı ile fiat ve kripto para birimleriyle etkileşime geçmesini sağladı. Ayrıca, avantaj olarak, kart neredeyse 40 milyon trader tarafından desteklenmekte. XRP’nin artık ana ana akım olduğunu söylemek uygun olacak. Çünkü fiat olarak kullanılabilir. Ayrıca, Wirex XRP cüzdanlarını banka veya kredi kartına bağlayarak işlemleri daha kolay hale getirebilirsiniz. Bu, müşterilerin bulundukları yerlerden bağımsız olarak XRP’lerini Wirex Visa kartları ile kolayca harcayabilecekleri anlamına gelir.

Coincomments

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin