Fiyat aralığında sıkışan Ethereum için bu seviye kilit hale geldi
Fiyat aralığında sıkışan Ethereum için bu seviye kilit hale geldi

Şimdi CME’de işlem gören Ethereum vadeli işlemleriyle, fiyat 1.700 doları aşabilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

CME Group, ETH vadeli işlem sözleşmesinin ilk ticareti için 8 Şubat saat 18: 00’de canlı hale gelmesinin ardından çok beklenen Ethereum vadeli işlemlerine kapılarını açtı. Web sitesine göre, vadeli işlemler 1604 dolardan açıldı ve gerçek zamanlı endeks şu an 1700 dolar civarındaydı.

ethereum

CME vadeli işlemleri nakit olarak ödenir ve CME CF-Ether-Dolar Referans Oranına dayanır. Aylık sözleşmeler 50 ETH’yi temsil eder ve minimum blok işlem boyutu 5 sözleşmedir.

Aralık ortasında yapılan açıklamadan sonra, kolektif piyasa yükselişe geçti ve ETH, 2021’in başında büyük bir hız kazandı. Şimdi, lansmandan sonra, topluluk toplu olarak olumlu bir şekilde tepki verdi.

Görüldüğü gibi, Chris Burniske ve Three Arrows Capital CEO’su Su Zhu gibi popüler Crypto savunucuları, vadeli işlemlerin lansmanından sonra Ethereum için bir yükseliş senaryosunun göstergesi. Duygularının ardındaki mantık ve ETH sözleşmesinin getirilmesindeki kolektif pozitiflik mantıklı. CME, kurumsal yatırımcıların kripto riskine maruz kalmaları için en önemli ağ geçitlerinden biridir ve bu Ethereum için büyük bir destek olabilir.

Şu anda, vadeli işlemlerin piyasaya sürülmesiyle ilgili dezavantajları tespit etmek zordur, ancak ilgideki organik artışa karşı anında etki ve varlığın nihai fiyat değerlemesi için bir vaka yapılabilir.

Ethereum Vadeli İşlemleri etkisi tercüme edilecek ama uzun vadede

Şimdi, CME tarafından tanınmak Ethereum için hala son derece olumlu bir hareket çünkü bu, varlığın özellikle kurumsal uçta daha fazla ele ulaşmasına izin veriyor. Bununla birlikte, günün sonunda, borsa ve tüccarların tam olarak Ether’i değil, ETH’ye eşdeğer sermayeyi takas ettiği nakit olarak ödenen bir sözleşmedir.

Bitcoin Future’ın CME’nin piyasaya sürülmesinden 3 hafta sonra büyük bir düşüş yaşadığını ve şu anda Ethereum’un gas ücreti muamması açısından ilginç bir düşüşle karşılaşabileceğini belirtmek de önemlidir.

Eric Wall geçtiğimiz günlerde Ethereum gas ücretlerinin piyasada yükselip ulaşılamaz hale gelmesiyle, Cardano, TRON gibi daha az gas ücreti olan daha küçük ağların trafiğinin bir kısmını emebileceğini tahmin etti. Bu, işlem hacminde büyük bir kaymaya yol açabilir, ancak Ethereum ile bu varlıklar arasındaki daha yüksek korelasyonu dikkate almak önemlidir. ETH ile doğrudan rakibi arasındaki korelasyon, oldukça yüksek olan 0,65-0,72 civarında kalıyor.

Karar: Kısa Vadeli mi yoksa Uzun Vadeli mi?

Mevcut piyasa senaryosunda, yanıt tahmin edilemez ve Ethereum’un fiyat keşfi altında olduğu düşünüldüğünde, kısa vadeli yükseliş etkisi grafiklerde ortaya çıkabilir. Bununla birlikte, uzun vadeli takdir, Ethereum için kesinlikle olumlu olacaktır. CME aracılığıyla kurumsal müşterilere maruz kalma önemlidir ve değer takdiri, tıpkı Bitcoin’de olduğu gibi zamanla gelecektir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin