Silk Road kurucusundan “akıllara zarar” Bitcoin tahmini!
Silk Road kurucusundan “akıllara zarar” Bitcoin tahmini!

Silk Road kurucusundan 2020 için çarpıcı Bitcoin tahmini

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Darknet pazar yeri Silk Road’un kurucusu, çok dikkat çeken bir Bitcoin tahmini ile gündeme geldi. Ross Ulbricht’e göre BTC fiyatı önümüzdeki yıl 100.000 dolara fırlayacak.

“BTC fiyatı yatırımcı psikolojisiyle şekilleniyor.”

10 Aralık’ta yayımlanan bir dizi blog yazısında, halihazırda feshedilmiş olan pazar yeri Silk Road’un kurucusu Ross Ulbricht, BTC fiyatının 2020’de 100.000 dolaraa ulaşacağını öngördü. Ulbricht’in cezaevinde yazdığı mektupların yayımlanmasıyla ortaya çıkan tahmin, Elliott Dalga Teorisi olarak bilinen bir piyasa analizinin ürünü.

Ulbricht, Bitcoin’in günlük fiyat hareketlerini ve pazarın genel durumunu bilmeden bile böyle bir analiz yapma olasılığını gündeme taşıdı. Finansal piyasa döngüsündeki en yüksek ve en düşük seviyeyi tahmin etmek için Ulbricht, yatırımcı psikolojisindeki uç noktaları tanımlıyor. Bitcoin açısından, yatırımcıların duyguları, geleneksel pazarlara kıyasla daha önemli bir rol oynuyor.

2020 için pozitif Bitcoin tahmini paylaşan ilk kişi Ulbricht değil

Bu nedenle BTC fiyatı, kitle psikolojisiyle birlikte yatırımcı beklentileri ve alıcı iyimserliğinin olumlu bir geri bildirim döngüsüyle yapay olarak artırılabilir.

Diğer bazı endüstri oyuncuları da önümüzdeki yıl Bitcoin fiyat hareketleriyle ilgili tahminlerde bulundular. OKEx kripto para borsasının başkanı Andy Cheung, 2020’de Bitcoin’in 14.000 doların üzerinde bir fiyatlamaya sahip olacağını söyledi.

cointelegraph


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin