2021'in başında patlaması beklenen 5 kripto para birimi - Tanınmış trader açıkladı
2021'in başında patlaması beklenen 5 kripto para birimi - Tanınmış trader açıkladı

Silikon Vadisi devinden bomba kripto para yatırımı! ETH olumlu etkilenebilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Koronavirüs pandemisi tüm dünyayı etkisi altına almayı sürdürürken tedarik zincirleri durma noktasına geldi ve işsiz sayısı düzinelerce milyona ulaştı. Ancak bu durum kripto para endüstrisindeki gelişmeleri engellemedi: Silikon Vadisi’nin en saygın girişim sermayesi şirketlerinden biri, kripto para girişimlerine yatırım yapmak için yarım milyar dolar topladı.

Andreesen Horowitz kripto para endüstrisi için 515 milyon dolar yatırım topladı

Twitter, Slack, Lime, Instagram ve diğer birçok büyük şirkete yaptığı yatırımlarla tanınan VC firması Andreessen Horowitz (a16z) “Kripto Fonu II” adını verdikleri yeni bir yatırım turunda 515 milyon dolar toplamayı başardı.

Bu fonu yönetecekleri açıklanan Katie Haun ve Chris Dixon, kripto para endüstrisine yönelik beş ana yatırım kategorisine odaklanacaklarını duyurdu. Bu kategoriler şöyle:

  • Yeni Nesil Ödemeler
  • Modern Değer Deposu
  • Merkezi olmayan finans (DeFi)
  • İçerik Oluşturucuların Para Kazanması için Yeni Yollar
  • Web 3.0

Kripto fonu Framework Ventures’ın kurucularından olan Vance Spencer, bu 515 milyon dolarlık yeni fonun bu sektörde ilerlemesi için çok önemli olabileceğini söyledi:

Bunu finansal ve meşruiyet açısından erken aşama kripto sahnesinin yeniden sermayelendirilmesi olarak görüyorum. Kripto projeleri gerçek yükselişi göstermeye başladığında, sektörümüzü desteklemek için şekillenmeye başlayan bir fon ekosistemini görmekten heyecan duyuyorum.

Bu yatırım Ethereum’a büyük katkı sağlayabilir

Başka bir girişim yatırımcısı Andrew Kang, Ethereum’un bu yeni fondan en çok yararlanacak protokol olabileceğini söyledi. Yatırımcı, a16z’nin “gelecek nesil ödeme” projelerine büyük yatırım yapacağına dair iddiasını “stabilcoin yerleşim katmanı ETH’ye yatırım yapacağının” bir işareti olarak yorumladı.

a16z’nin Blockchain ile ilgili önceki fonu göz önüne alındığında, Kang bu açıklamayı yapmakta büyük olasılıkla haklı.

“Kripto Fonu I”; Coinbase, Libra, Polychain Capital ve Dfinity gibi projelere yatırım yapmasına rağmen, bu portföyün en büyük odak noktası Ethereum, stabilcoinler ve merkezi olmayan finans idi.

Kripto Fonu II benzer bir formatı izlerse Ethereum ve potansiyel olarak ETH’ye dayanan sayısız proje, yatırımlar başladığında büyük fayda görebilir.

newsbtc

Meşhur analistten kritik uyarı: “Bitcoin 10.000 doları kıracak ama önce…”


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin