Şili kripto paralarla ilgili dev bir hamle gerçekleştiriyor.
Şili kripto paralarla ilgili dev bir hamle gerçekleştiriyor.

Şili kripto para sektöründe dev bir atılıma hazırlanıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Latin Amerika ülkelerinden Şili kripto para alanında büyük bir hamle gerçekleştiriyor. Şili nüfusunun yakında bir kripto para işlemcisi ile sağlanacak yeni bir entegrasyon sayesinde, 5.000’den fazla satıcıdan kripto para ile alım seçeneği olacağı ifade edildi.

Crypto MKT ve CryptoCompra.com güçlerini birleştiriyor

Şilili kripto para borsası Crypto MKT geçtiğimiz günlerde, ülke vatandaşlarının kripto ödeme işlemcisi ile yeni bir entegrasyonla 5.000’den fazla tüccardan ürün ve hizmet satın alabileceğini duyurdu.

Şili, Arjantin, Brezilya ve Avrupa’da faaliyet gösteren CryptoCompra.com ile güçlerini birleştiren ünlü borsa, müşterilere Bitcoin, Stellar veya Ethereum kullanarak ödeme yapmalarına izin verirken, tüccarların ödemelerini ülkenin fiat para birimi olan peso cinsinden almasına da olanak tanıyor.

TWEET

Şili kripto paraları tamamen yasaklamayı tartışıyordu

Gelişme hayli ilgiyle karşılandı. Zira Şili, kripto endüstrisini tamamen banlama konusunu düşünüyor. Son dönemde yerel bankalar hesaplarını kapattı ve net düzenlemeler aramaya başladılar.

Bu ittifakın, Şili’nin ödeme araçları konusunda ön saflarda yer almasını sağlaması bekleniyor.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Bank of China, Blockchain araştırmalarına bir servet ayırmaya hazırlanıyor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin