Bitcoin biriktiren kurumların sayısı bilinenin çok üstünde olabilir
Kurumsal firmalar ne kadar Bitcoin tutuyor? Detaylı liste

Dash CEO’su Ryan Taylor: “Kripto sektörünün Wall Street’e ihtiyacı yok.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

DASH CEO’su Ryan Taylor, kripto paraların günlük hayatta benimsenmesi için Wall Street’e ihtiyaç olmadığına inanıyor.

DASH CEO’su Ryan Taylor, kripto para ile ilgili Wall Street’teki son etkinlik hakkında bazı yorumlarda bulundu. Ryan Taylor verdiği bir röportajda Wall Street’in kripto para birimlerine nasıl katkı sağlaması gerektiği konusundan bağımsız olarak, kripto para sektörünün kendi yolunu çizeceğine inanıyor. Ve sonunda geniş çapta bir adaptasyon elde edeceğine inandığını da dile getiriyor.

Eski Wall Street yöneticisi, Wall Street’in katılımı ile ya da o olmadan, kripto para piyasalarının geleneksel finansal sistemine daha fazla entegre olmaya başladığını söyledi. Ve bu durumun ise kullanımını daha kolay hale getirdiğini iddia etti.

Ryan Taylor kripto sektör için en büyük engelin düzenleyici belirsizlikleri olduğunu düşünüyor

Diğer yandan wall street şirketlerinin kripto platformunda yer almasının sektörün gelişimini de hızlandıracağını belirten Taylor, kripto sektörünün önündeki engellere de değindi. DASH CEO’su Ryan Taylor, dijital para sektörünün önündeki en büyük engelin düzenleyici belirsizliği olduğunu düşünüyor. Kripto para sektörünü belirli bir aşamaya getirecek olan kurumsal katılımcılar, henüz temelleri oluşturulmamış yasalar dolayısıyla hizmet verme ve daha rahat kabul görme konusunda genel bir endişeye sahipler.

Taylor, geleneksel piyasalardaki en önemli oyuncular olan bankaların bu sektöre hızlı bir şekilde girmek çabalarından da bahsetti. Ayrıca ülke düzenleyicilerin bu duruma kayıtsız kalmaması gerektiğini de düşünüyor.

Sonuç olarak temelleri iyi belirlenmiş yasal çerçeveler geldikten sonra kripto para piyasalarının her hangi başka bir sektöre ihtiyaç duymadan sahip olduğu teknoloji sayesinde hızla kabul göreceği bekleniyor.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin