kripto logo oyunu
Sıkıldınız mı? Bu kripto logo oyunu ile hem eğlenip hem kripto bilginizi test edebilirsiniz

Sıkıldınız mı? Bu kripto logo oyunu ile hem eğlenip hem kripto bilginizi test edebilirsiniz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Elbette, hepimiz Bitcoin veya Ethereum’un logosunu biliyoruz. Ancak örneğin Bytom’u tanıyabilir misiniz? Ya Waltonchain? Sıkıldığınız zaman bu kripto logo tahmin oyunu ile biraz zaman geçirebilirsiniz. Aynı zamanda kripto logosu bilginizi de test edebilirsiniz.

Kripto logo tahmin oyunu

The Quiz: Logo Game hızla popüler olan bir oyun. Aynı zamanda Google Play’de Android için en çok indirilen oyunlardan biri haline geldi. Ancak, petrol şirketi logoları veya fast-food zincirlerini gerçekten önemsemeyen kripto severler kripto paralar ile ilgili farklı bir logo oyununa ilgi duyabilir. Reddit kullanıcısı u/OogieFrenchieBoogie olarak bilinen Maxence Cornet bu fikirle yola çıkarak, kripto logoları olan basit bir çevrimiçi tahmin oyununu geliştirmiş.

Bored Already? Check This Crypto Logo Trivia Game 102

Maxence Cornet paylaşımlarına göre zorluk seviyelerine dayalı bir oyun yapma niyetinde: kolay (pazar kapitalizasyonuna göre ilk 50 coin), orta (ilk 100), zor (ilk 200) ve hatta belki sonra (ilk 500). Oyun kolay değil ve geliştiricisi bile şöyle diyor: “Oyunu yaptıktan hemen sonra ilk denememde 2 de kaldım. Ancak tokende gerçekten şanssızdım” dedi.

Çok geniş bir kitleye ulaşmamasına rağmen, oyun genel olarak olumlu yorumlar aldı. Siz de oyunu deneyip kripto logoları konusunda bilginizi test edebilir. Aynı zamanda oynayarak kripto logo bilginizi de test edebilirsiniz.

cryptonews

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin