Flaş kripto para haberleri: Trump'ın Bitcoin (BTC) rallisine katkısı, VeChain’in yeni ürünü ve XRP, Eter, EOS, TRON, IOTA haberleri
Flaş kripto para haberleri: Trump'ın Bitcoin (BTC) rallisine katkısı, VeChain’in yeni ürünü ve XRP, Eter, EOS, TRON, IOTA haberleri

Flaş kripto para haberleri: Beklenen Bitcoin rallisini Trump başlatacak, Ethereum’a yeni teklif,  XRP, TRON, Litecoin, Nano ve daha fazlası

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Başkan Trump’ın Bitcoin üzerindeki potansiyel etkisinden Ripple ve XRP’nin yeni açıklamasına ve TRON’un büyük bir bağışına kadar flaş kripto para haberleri ile kendinizi güncel tutun.

Bitcoin haberleri

GerberKawasaki Wealth and Investment Management CEO’su, Başkan Trump’ın bir sonraki “dev” Bitcoin rallisini başlatabileceğini söyledi.

Ross Gerber, ABD Başkanı’nın Federal Rezerv’e yaptığı son saldırısının, devam eden hükümetin kapatılma korkusundan mı yoksa tamamen başka bir konudan mı kaynaklandığını belirtmedi. Her ne olursa olsun, Gerber kripto varlıklarından hiçbirini satmaya niyetinin olmadığını söylüyor.

Ripple ve XRP haberleri

Önde gelen kripto para borsalarından olan Binance’nin yeni eğitim platformu olan Binance Academy, Ripple ve XRP ile ilgili yeni bir video yayınladı.

Eğitim videosunda akıllarda en çok soru işareti oluşturan, RippleNet, xRapid, xCurrent ve xVia gibi terimler açıklandı.

Ethereum haberleri

Cloudfare’deki kriptografi şefi, şirketin merkezsiz bir internet oluşturmak için Ethereum araştırmacılarıyla birlikte çalışmayı çok istediğini söylüyor.

ABDli startup, web sitelerinin daha hızlı ve yüksek güvenlik düzeyleriyle yüklenmesine yardımcı olmak için tasarlanmış bir yazılım üzerinde çalışıyor

Litecoin haberleri

Bitcoin Lightning cüzdanı Zap, kısa bir süre önce Litecoin’i desteklediğini açıkladı:

Zap artık uzak Litecoin Lightning düğümlerine bağlanmayı destekliyor. Lightning Network bazı gizlilik geliştirmeleri eklerken akılda Bitcoinölçeklendirilerek kavramsallaştırılmış olsa da, temel Blockchain agnostik olarak tasarlanmış bir protokoldür. Litecoin geliştirme ekibi şu anda LTCD içinde nötrino (hafif istem2ci) desteği uygulamak için çalışıyor, böylece bir gün kullanıcılar cüzdanlarını Bitcoin Blockchain’i başlatabilir ve oturumu kapatıp zincirleri Litecoin’e geçirebilir.

TRON haberleri

TRON, Binance tarafından oluşturulan yeni bir hayır kurumuna 100.000 dolar bağışta bulundu.

https://twitter.com/justinsuntron/status/1076768667730292736

Malta Topluluk Göğüs Fonu Vakfı, “hastalık, sakatlık ve ekonomik kırılganlık nedeniyle zor zamanlar geçirenlerin hayatlarını iyileştirmek için” kuruldu.

Nano haberleri

huobi nano

Nano, siber bir güvenlik firması olan Red4Sec’in sağladığı bağımsız bir güvenlik denetiminden geçtiğini söyledi.

Denetimin tamamlanmasının ardından, Red4Sec, Nanoprotokolünde kritik bir güvenlik açığı bulunmadığını bildirdi. Denetim sürecinde Red4Sec, birincisi Nano Boulton sürümünde yer alan ve ikincisi bir sonraki yazılım sürümüne dahil edilmesi planlanan Nano kod üssünde iki küçük değişiklik önerdi.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin