13 Ekim Bitcoin Cash (BCH) ve Tezos (XTZ) fiyat analizi
13 Ekim Bitcoin Cash (BCH) ve Tezos (XTZ) fiyat analizi

Sıkı durun! Altcoin’ler, Bitcoin’i gölgede bırakacak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin, 2019’da etkileyici bir ilerleme kaydetti ve önümüzdeki günlerde, haftalarda ve aylarda daha fazlasını sunmayı vaat ediyor. Kripto topluluğu, daha fazlasını beklerken bugüne kadar kaydedilen ilerlemeden gerçekten çok mutlu. Ancak, Galaxy olarak bilinen bir kripto para analisti, Bitcoin fiyat pompasının şu ana kadar altcoin’lerin yakında yaşayacağı fiyat pompasına kıyasla hiçbir şey olmadığını söylüyor.

Altcoin’ler Bitcoin’i geçecek

Galaxy’ye göre, devasa altcoin pompası gelecek çünkü markerler pazarda daha iyi, pompalayıcılar da zanaatlarında daha iyi hale geldiler. Ayrıca, Bitcoin’in 11.000 doları geçmesinin ardından, büyük bir FOMO olarak Bitcoin’i satın almayı kaçırdıklarını düşünenler için iyi bir haber olabilir.

Bitcoin, kelimenin tam anlamıyla pazarda baskın oldu ve bu, altcoin’lerin şimdiye kadar yaşadığı türden olağanüstü bir büyümeyi deneyimlemesini engelledi. Nitekim, Bitcoin gittikçe artan baskınlığı ile güçlendikçe, daha fazla altcoin çekiyor. Bu, kripto endüstrisini Bitcoin’e çok fazla ilgi göstermesine ve neredeyse hiç altcoin’e inmemesine neden oldu.

Şimdiye kadar, sadece Ethereum, tüm altcoin’ler arasında Bitcoin’i takiben önemli bir büyüme gösterdi. Şu an piyasanın iyi görünmesine rağmen, Bitcoin modeldeki gibi yükselmeye devam ettikçe işler değişebilir.

Bitcoin hakimiyeti %87 olacak

Ancak bazı analistler, iyileşme için alt sezonun çoğu insanın tahmin ettiğinden daha yakın olduğuna inanıyor. The Crypto Dog olarak bilinen bir başka analist, altcoin’lerin birkaç hafta içinde Bitcoin’e karşı tüm kayıplarını düzelteceğini söylüyor. Bu görüşün aksine, yanıt veren bir başka analist Bitcoin hakimiyetinin önümüzdeki hafta başında %87 oranına çıkacağını belirtti.

Bitcoin baskınlığı şu anda %59’da ve analist Josh Rager, %60’ı aşmanın Bitcoin için iyi olacağı halde altcoin’lere zarar vereceği konusunda uyarmıştı. The Crypto Dog’un öngörüsü geçerliyse, altcoin sahipleri yakında sevinmek için bir neden olabilir. Ancak Bitcoin baskınlığı %87’ye yükselirse, altcoin büyümesi önemli ölçüde azaltılacağı için bunun tersi geçerli olacaktır.

Yine de kesin görünen bir şey bir altcoin mevsiminin geleceği ve Bitcoin’in gösterdiğinden daha büyük bir artış göstereceğidir.

Zycrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin