Mike Novogratz kayıp Bitcoin fonları hakkında konuştu:
Mike Novogratz kayıp Bitcoin fonları hakkında konuştu: "Artık eskisi kadar kayıp yaşanmayacak"

FOMO için ilk adım Mike Novogratz’tan: Galaxy Digital, Bitcoin ve kripto para talepleri için genişliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Mike Novogratz’ın Galaxy Digital’ı, kurumsal yatırımcıların taleplerini karşılamak için Bitcoin ve kripto para birimi opsiyon sözleşmelerine doğru genişliyor.

Bitcoin ana direnç seviyesini geçti

The Block’un raporuna göre, Galaxy Digital’in global iş geliştirme başkanı Yoshi Nakamura, kripto madenciliği şirketleri ve borç verenlerin kripto para birimlerinin “doğal oynaklık riskine” karşı korunmak için kullanılabilecek kripto seçeneklerine sürekli ilgi gösterdiğini söylüyor.

Novogratz, Mart ayında Bitcoin’in altının pazar sınırını devirebileceğini ve büyük oyuncuların şimdiden sıraya girdiğini söyledi. CoinMarketCap tarafından derlenen verilere göre, Bitcoin 10.000 dolarlık ana direnç seviyesini geçti ve şu anda 10.754 dolar seviyesinde işlem görüyor. Toplam kripto para piyasası hacmi 9 Haziran 2018’den bu yana ilk kez 300 milyar doları aştı ve şu anda 322.9 milyar dolar seviyesinde.

Google Trends, hem dünya çapında hem de ABD’de Bitcoin’i aramanın geçtiğimiz saatte ikiye katlandığını, Bitcoin’in ABD Başkanı Donald Trump’tan çok daha fazla arandığını gösteriyor.

Analistler, riskten korunma fonlarının ve varlık yöneticilerinin, müşterilerin portföylerinin bir bölümünü 2019’daki büyük getirileri göz önüne alındığında Bitcoin ve diğer kripto risklerine tahsis etmek için artan baskıyla karşı karşıya kalacağını tahmin ediyor.

Kripto yatırım firması Morgan Creek Digital’in kurucusu olan Anthony Pompliano, kripto’nun bir sonraki boğa koşusunun öncekilerden daha büyük olmasını bekliyor. Şirket şubat ayında iki yeni emekli maaşı, bir üniversite vakfı, bir sigorta şirketi, bir hastane sistemi ve özel bir kuruluştan 40 milyon dolar toplayan yeni bir Blockchain ve kripto odaklı fonu başarıyla tamamladığını duyurdu.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin