Ripple
Ripple, bu dev ödemeler şirketiyle mi ortaklık kuracak?

Sıcak Gelişme: Ripple, Bank of America’nın RippleNet istemcisi olduğunu doğruladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple, Bank of America (BoA) ile işbirliğini doğruladı. Ödeme çözümleri şirketi, web sitesini güncelleyerek Bank of America’yı RippleNet’teki ana müşterilerinden biri olarak Banco de Santander, Standard Chartered, Nium, SCB, Moneynet ve diğerleri ile birlikte gösterdi.

Ripple XRP

Ripple ve Bank of America (BoA) ortaklığı

CNF tarafından bildirildiği üzere, Ripple ile Amerika Birleşik Devletleri’ndeki en büyük ikinci banka arasındaki ortaklığın uzun bir söylenti geçmişi var. Ortaklıkla ilgili görüntüler ancak Ekim ayında, 2020 Swell Konferansı sırasında sızdırıldı. Bildirildiği gibi, bir sunumda Bank of America tarafından RippleNet’e dayalı olarak işletilen bir uygulamayı gösterdi. Bununla birlikte, bankanın müşterilerinin düşük maliyet ve ücretlerle anında uluslararası para gönderebilecekleri tahmin ediliyor.

Ancak, bu bir söylenti olarak kaldı ve uygulamayı Fast Remit’e bağlayan diğer görüntüler sızdırıldı. Ayrıca, bu yılın başlarında, sızdırıldığı iddia edilen bir belge, Bank of America’nın RippleNet’e katıldığını gösterdi. Söylentiler, BoA’nın Ripple’ın ürünlerini gizli bir pilot projede test ettiği gerçeğine dayanıyor. Bununla birlikte, söylentiler 2019 yılına kadar uzanıyor. O yıl Bank of America, Ripple’ın Distributed Ledger teknolojisine dayalı bir patent başvurusunda bulundu.

Bir diğer önemli gelişmede, Amerika Birleşik Devletleri’ndeki en büyük ikinci bankanın 2016’dan beri Ripple’in Global Payments Management Group’un bir parçası olduğuydu. Bu yıl bir röportajda BoA yöneticisi Julie Harris, ödeme çözümleri şirketinin ürünlerini överek Ripple’ın bir ortak olarak bankacılık kurumunun yasal standartlarını karşıladığını belirtti:

XRP rallisi devam ediyor

XRP’nin fiyatı son birkaç gündür oldukça hızlı yükseldi. Şu anda son 24 saatte % 2.68 artışla 0,46 dolar seviyesinde duruyor. Haftalık ve aylık grafiklerde XRP, yılın en yüksek haftalık kapanışıyla sırasıyla % 71,5 ve % 81,8 kazançlar kaydetti. XRP’nin piyasa değeri 20 milyar dolara yükseldi.

Analistlere göre XRP, mevcut boğa döngüsünde önemli bir fiyat artışına sahip olabilir. Bazı analistler, XRP’nin 25 ila 30 dolar arasında bir fiyata ulaşmasını bekliyor. Bank of America ile işbirliğinin teyit edildiği haberi kesinlikle ralliye katkı sağlayacaktır. Bu nedenle, dijital varlığın kısa vadede yükselmeye devam etmesi mümkün olabilir.

crypto-news-flash


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin