eth fiyatı
ETH fiyatı ralliye devam ediyor.

Ethereum 2.0 yatırım sözleşmeleri ETH fiyatı 600 dolara yaklaşırken artmaya devam ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ethereum 2.0 lansmanı, Ethereum topluluğu içinde en güncel konu olarak kalmaya devam ediyor. Bu ayın başlarında, Ethereum geliştiricilerinden Afri Schoedon, Ethereum 2.0 için yatırım sözleşmeleri başlattı. Son gelişmelere göre, mevduat sözleşmeleri, Ethereum 2.0 Beacon Chain’in hayata geçmesi için minimum 524.288 ETH limitinin yarı yolunu geçti. ETH fiyatı ise ralliye devam ediyor.

Ayrıca, en son gelişmeye göre, yaklaşık 292.320 ETH, ETH 2.0 fon yatırım sözleşmelerinde hali hazırda stake edilmiş durumda. İlginç bir şekilde, sözleşmeler, oldukça sakin bir başlangıcın ardından geçen hafta boyunca büyük mevduatlar kaydetti. 19 Kasım’da yani sadece dört gün önce, toplam stake edilen ETH minimum eşiğin % 20’sinden daha düşüktü. Ancak ETH mevduatları, şu an % 55,8’i geçerek beklenenden daha hızlı yükseldi. Sadece son 24 saatte, % 25’in üzerinde ETH’nin stake edilmesi ile % 10 arttı.

Ethereum 2.0 oluşumunu tetiklemek için minimum stake eşiğini geçmemiz gerektiği düşünüldüğünde bu önemli bir artış. ETH 2.0 Beacon Chain’in lansmanı için 1 Aralık’taki önceki programından şimdiden geç kalıyoruz. Ancak, şu anda depozito sözleşmelerinin hız kazandığı ve Ethereum 2.0 Phase 0 lansmanı sorunsuz devam ederse Aralık ortasına kadar gerçekleşebilir gibi görünüyor.

Ethereum 2.0, merkezi olmayan finans (DeFi) projeleri için uygun geniş ölçeklenebilirlik ve performans vaat ediyor. Bununla birlikte, PoS Ethereum blok zincirdeki birden fazla gecikme, topluluk içindeki heyecanı azalttı. Geçen hafta Reddit’te bir AMA oturumu sırasında, Ethereum kurucu ortağı Vitalik Buterin, Ethereum 2.0’ın tam lansmanına hala 24 ay daha olduğunu açıkladı.

ETH fiyatı 600 dolara yaklaşıyor..  Ethereum rallisi devam ediyor

Ether’in (ETH) fiyatı, yeni 2020’nin en yüksek seviyesine ulaşarak 600 dolara yaklaşırken oldukça hızlı yükseliyor. Şu an, ETH 65,9 milyar dolarlık piyasa değeri ile 590 dolardan işlem görüyor. Dünyanın en büyük ikinci kripto parası, neredeyse üç yıldır ilk kez bu seviyelere ulaştı. Öte yandan ETH, pazar hâkimiyetini şu anda% 12,54 ile genişletmeye devam ediyor.

Geçtiğimiz hafta içinde, ETH fiyatına 100 $ daha ekledi. Bitcoin tüm dikkatleri üzerine çekerken, ETH’nin yılbaşından bugüne kadarki getirisi yüzde 340 ile BTC’nin yüzde 160’lık performansından daha iyi.

Ayrıca, 2020 yazındaki DeFi piyasasındaki patlama ile ETH, daha yüksek likidite sağlayarak BTC’den çok daha fazla işlem gerçekleştirdi. Altcoin piyasası yükselirse, ETH’nin 1400 dolarlık ATH’sine ve daha ötesine ulaştığını görebiliriz. Ethereum 2.0’ın piyasaya sürülmesinde önemli bir gecikme olsa da neden beklemeye değer olduğunu gösteren ilginç bir durum var.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin