İngiltere'de yaşlı bir kadın kripto para dolandırıcılarına 65.000 sterlin kaptırdı
İngiltere'de yaşlı bir kadın kripto para dolandırıcılarına 65.000 sterlin kaptırdı

Sıcak gelişme: Hacker’lar Binance’teki kullanıcı bilgilerine erişim sağladı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dev Bitcoin ve kripto para borsası Binance inanılmaz iddialarla karşı karşıya. Binance’in CEO’su, sosyal medyadaki bilgisayar korsanlarının kişisel kimlik bilgileri gibi gizli kullanıcı bilgilerine erişim sağladığı yönündeki iddiaya yönelik değerlendirmede bulundu.

Hacker’lar Binance’teki gizli kullanıcı bilgilerini mi çaldı?

Binance, FUD oluşturan iddiaları ortadan kaldırmaya çalışıyor, ancak kullanıcılar kişisel kimlik bilgileri gibi gizli kullanıcı bilgilerininin çalındığını iddia ediyor. Bugün, Reddit kullanıcısı LeagueOfEkko’nun, b/cryptoCurrency subreddit’inde borsadaki KYC verilerinin sızdığı iddiasıyla ilgili bir haber yayınlamasının ardından Binance kullanıcıları için fırtınalı bir gün oluyor.

Hesap doğrulama prosedürünü tamamlamak için gerekli olan kimlik bilgilerini tutan kişilerin fotoğrafları, bir Telegram grubunda yayınlandı.  Ancak bu iddiaları etkin bir şekilde reddeden Binance güvenlik ekibinden hızlı bir yanıt geldi. Yine şu anda, herhangi bir KYC görüntüsünün Binance’den alındığını gösteren hiçbir kanıt sunulmadı.  Binance CEO’su kısa süre sonra yaptığı açıklamada şunları söyledi:

FUD (korku, belirsizlik, şüphe) içine düşmeyin. Araştırıyoruz, kısa süre içinde konuya yönelik bilgi vereceğiz.

U.Today

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin