6 Haziran Cardano ve Ethereum Classic analizi: ADA ve ETC'de son durum
6 Haziran Cardano ve Ethereum Classic analizi: ADA ve ETC'de son durum

Eski Wall Street analistinden çok çarpıcı altcoin ve Bitcoin tahmini

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin maksimalisti ve eski Wall Street analisti Max Keiser, kısa süre önce Bitcoin (BTC) hakimiyetinin %80’e gittiğini ve altcoin’lerin ölmekte olduğunu ileri sürerek herkesi diğer kripto varlıklarından BTC’ye geçmeye çağırdı.

Max Keiser: “Altcoin’ler, Bitcoin lehine ölüyor.”

Max Keiser 6 Ağustos’taki bir Twitter gönderisinde Bitcoin ve kripto para piyasasına yönelik en son görüşlerini açıkladı:

Bitcoin baskınlığı %68,2’den %80’e doğru gidiyor. Altcoin’ler BTC lehine ölüyor. 2014-2017 yıllarındaki altcoin ve hard fork dönemi son buldu. BTC’ye geçen son kişi olmayın.

Coin360’ın özet tablosunda yer alan verilere göre, BTC toplam 303 milyar dolar olan kripto piyasası hacmine kıyasla 210 dolarlık piyasa değeriyle yaklaşık %69 baskınlıkta oturuyor. Max Keiser’in altcoin’lerin öldüğü iddiasıyla ilgili olarak, bu görüş San Francisco Open Exchange’in (SFOX) yaptığı son analizdeki Ether (ETH) görüşü ile uyumlu. SFOX raporunda, araştırmacılar BTC’nin ETH ile diğer altcoin’lerden daha büyük bir korelasyon içerdiğini ve bu nedenle de ETH’yi bir altcoin olarak sınıflandırmanın doğru olmadığı belirtti.

Max Keiser: “Bitcoin bu hafta 15 bin doları aşabilir.”

Max Keiser, 3 Ağustos’ta yaptığı aylık BTC fiyat tahmininde şunu söylemişti:

Hissediyorum, Bitcoin bu hafta 15.000 doları geçecek. Merkezi yönetimlere, merkez bankalarına ve merkezileşmiş fiat paralara duyulan güven çok düşük.

Circle CEO’su Allaire, Max Keiser’in iddiasına katılmamakla birlikte, benzer şekilde jeopolitik çatışmanın BTC’nin büyümesini hızlandırdığını belirtti.

Cointelegraph

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin