Blockstream CEO’sundan TRX hakkında şok sözler!
Blockstream CEO’sundan TRX hakkında şok sözler!

Sıcak gelişme: Dev ortaklık kuruluyor, TRON ve Tether anlaşıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

TRON, USDT’yi Tron Blockchain’ine entegre etmek için Tether ile ortaklık kuruyor.

TRON token ağın yeteneklerini genişleterek

The Daily Hodl ile paylaşılan bir basın açıklamasına göre, yeni TRC20 tabanlı USDT token ağın yeteneklerini genişleterek TRON tabanlı DApp’ler ve protokoller için birlikte çalışabilirliği mümkün kılacak. TRON’un kurucusu ve BitTorrent CEO’su Justin Sun, ortaklığın TRON ekosistemine büyük bir destek vereceklerini şu şekilde söyledi.

Bir USDT TRC-20 tokeni eklemek için Tether ile olan işbirliğimiz, kullanıcılara inanılmaz bir istikrar ve güven getirecek. Vizyonumuzu gerçekleştirip uygularken, tokenleri ABD dolarına kolayca çevirebilirler.

Taraflar yeni USDT tokenini bu yılın ikinci çeyreğinde birleşmeyi planlıyor

Tether’in USDT’si, ABD dolarına sabitlenecek şekilde tasarlanmış istikrarlı bir paradır. CoinMarketCap’a göre, 2014’te piyasaya sürüldü ve çok fazla rakibi olmasına rağmen pazardaki en büyük stablecoin olmaya devam ediyor ve şu anda 2 milyar dolarlık bir piyasa hacmine sahip yedinci en büyük kripto para birimi olarak listeleniyor.

Duyuruya göre, TRON işbirliğinden kilit güçler eklemesi ve kurumsal yatırımcıları çekmesine yardımcı olmasını bekliyor.

Blockchain Tether eklenmesi, TRON’un mevcut merkezsiz uygulamaları (DApps) ekosistemini büyük ölçüde yükseltmesine, toplam değer depolamasını iyileştirmesine ve merkezsiz borsalar (DEX) likiditesini artırmasına olanak tanıyor. Aynı zamanda Blockchain işletme düzeyindeki ortaklar ve kurumsal yatırımcılar için daha erişilebilir hale getiriyor.

TRON, Blockchain, kripto, DApps ve eşler arası dosya paylaşım ürünlerini birbirine bağlayan bir tokenize içerik ekosistemidir. Platform, geçen yıl birebir dosyalama paylaşım platformu olan BitTorrent’i satın aldı ve şu anda ağdaki etkileşimi artırmak için BitTorrent’in 100 milyon kullanıcısını kullanıyor.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin